Atėjus laikui į sceną žengti praėjusių metų „Eurovizijos“ žvaigždei Monikai Liu ir pradėjus skambėti jos dainai „Sentimentai“, žiūrovai suglumo. Ant pakylos atlikėja pavėlavo ir dainą pradėjo ne nuo pat pradžių garsiai ir su šypsena veide paskelbdama, jog... nespėjo apsivilkti suknelės.

Tuo metu transliacijos režisieriai ekranuose rodė publiką, o scena buvo tuščia.

Prieš tai, atlikdama dainą „Šampanas“ ji į sceną nusileido iš arenos viršaus, vilkėdama juodą mados namų „MAS 924” apdarą.

Kiek anksčiau tą vakarą ant raudonojo kilimo Monika Liu ir pasirodė dėvėdama būtent minėtąją juodą suknelę. Būtent dėl to, kad teko persirenginėti, ji nespėjo laiku išeiti į salę, tačiau pasipiktinusių, greičiausiai, nebuvo – susirinkusieji kilo iš savo vietų, šoko drauge ir dainavo visiems puikiai mintinai žinomą dainą.

Renginio akimirkos:

Jai penktadienio vakarą teko apdovanojimas už metų kūrinį - „Sentimentai“. Statulėlės atsiimti atėjusi Monika paniūnavo šiek tiek jau superhitu tapusios dainos melodijos.

„Už šitą dalį pirmą kartą taip balsavo Balkanų šalys, – juokėsi M. Liu. – Ačiū visiems, kurie balsavo, kai išvykau į Italiją. Vis tik man metų daina yra „Stefania“, tad aukokite Ukrainai, nepamirškite.“

M.A.M.A. raudonojo kilimo akimirkos – galerijoje:

Apdovanojimų dūzgės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)