Atlikėja akcentuoja, kad naujoji jos solinė daina – visiškai minimalistinė. Pasak Silvijos, šiuo metu jai norisi grįžti prie paprastumo, tikrumo ir nuoširdumo.

„Man svarbu, kad girdėtųsi visa instrumentinė ir vokalinė linija, kad išliktų tikrumas ir nuoširdumas. Ypač svarbu, kad ši žinutė klausytojus pasiektų dabar, kuomet esame perpildyti baimių – daug laiko esame užsidarę namuose, tad svarbu būti pozityviais, pasidžiaugti mylimais žmonėmis, būti kartu su jais. Tai nėra pirmoji mano solinė daina, tačiau pirmą kartą įrašinėjau lietuvių kalba. Gyvename Lietuvoje, o aš tikrai labai myliu mūsų kalbą“, – šypteli kone visą savo laisvą laiką muzikai skirianti moteris.

Naujame Silvijos kūrinyje skamba ir Eglės Gadeikytės balsas – mergina vaikystėje dainavo grupėje „Tele Bim Bam“, o jos sodrus balsas iki šiol yra atpažįstamas gerbėjams. Prie dainos gimimo taip pat prisidėjo gitaristas Paulius Volkovas bei kompozitorius Vitas Vaičiulis.

„Daina dedikuota vyrui. Ji – pozityvios nuotaikos, nuoširdi. Į dainą sudėta mūsų su vyru istorija – konkrečiau, pažintis. Pažvelgus atgal sukyla šilti jausmai, gera prisiminti pirmuosius pasimatymus“, – teigia S. Pankūnaitė-Micutė.

Beveik prieš penkis mėnesius pirmagimės susilaukusi Silvija teigia randanti laiko ir sau, o vasaros paskutinį mėnesį turėjo ir pirmąjį išėjimą ant scenos po dukros gimimo.

„Dukrytė auga puikiai. O ir pati galiu kartais kažkur išeiti – nubėgu į įrašų studiją, skiriu truputėlį laiko ir sau. Dažniausiai mergaitė lieka su vyru, kartais – su seneliais. O rugpjūčio pradžioje turėjau vieną koncertą su grupe SEL – tai buvo pirmasis išėjimas į koncertinę veiklą po dukrelės gimimo“, – nesustojusia muzikine veikla džiaugiasi atlikėja.

Tiesa, moteris nesibodi SEL atlikėjos etiketės ir teigia, jog buvimas šioje grupėje jai – tik pliusas, net ir siekiant solinės karjeros.

„SEL – viena geriausiai žinomų grupių Lietuvoje. Taip pat dainuoju su grupe „The Backs“, turiu ir kitų projektų. Suprantu, kad mano solinė karjera nėra tokia ryški, tačiau savęs pamiršti aš tikrai nenoriu. Turiu įvairių minčių, idėjų ir noriu jas realizuoti. Kartais prie kūrinių, kuriuos noriu parodyti žmonėms, užtrunku ir ilgiau, bet aš ir nesiekiu jų gausos. Man labai norisi išjautimo, tikrumo, nuoširdumo“, – pasakoja Silvija.

Nepaisant dalyvavimo įvairiuose projektuose, atlikėja ne kartą išbandė ir „Eurovizijos“ sceną – pirmąjį kartą konkurse teigia dalyvavusi sulaukusi vos 16 metų.

„Vėliau, praėjus daugiau nei 10 metų, grįžau su soline daina, vėliau dalyvavau konkurse su prodiuseriu „Gerai Gerai“, su merginų kolektyvu „The Backs“. Ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos lipau ir su Jurijumi. Tad eurovizinės patirties turiu nemažai“, – šypteli Silvija.

Pati dainininkė karantiną teigia leidžianti ramiai – būna su dukrele, kuria muziką, pamažu planuoja ir ateities veiklą, kuri dėl pandemijos nėra visiškai užtikrinta.

„Kažkiek koncertų yra numatyta ateičiai, tačiau jų likimas kol kas neaiškus. O aš pati jaučiuosi gana ramiai – šis laikas sutapo su dukrelės gimimu, tad daugiau laiko praleidžiu namuose ir stengiuosi per daug dėl to nepergyventi. Į didesnius susibūrimus neinu, saugau vyresnius giminės žmones, saugomės ir patys“, – sako su grupe SEL išgarsėjusi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)