Koncerto organizatoriai neneigė, kad buvo svarstyta koncertą nukelti į kitą datą, nes oro sąlygos jam įvykti buvo itin nepalankios. Visgi, nusišypsojo sėkmė ir klausytojai galėjo išgirsti mylimiausias atlikėjo dainas.

„AČIŪ visiems, kurie buvot kartu! Neapsakomai keistas, bet nuostabus jausmas groti ant scenos, kad ir keturiems metų laikams besikeičiant, ir matant automobilius, o ne Jūsų visų veidus. Bet buvo gera. Noriu dar ir dar!“ – instagrame gerbėjams dėkojo J. Jarutis.

Koncerto metu scenoje J. Jarutis pasirodė su savo grupe ir Jessica Shy. Penktadienį Justinas ir Jessica pristatė bendrą kūrinį „Užmerk Man Akis“.

„Daina gimė lapkričio mėnesį, už lango esant šaltam ir niūriam orui. Aš, kaip visada, vėlavau į mūsų sesiją su Justinu, o jis, kiek supykęs, manęs laukė. Man atvykus, Justinas pradėjo groti gitara ir juokais apdainuoti mano įprotį nemadingai vėluoti „Aš laukiu vėl ir vėl vėluoji tu…, – su šypsena prisiminė Jessica Shy. – Man pradėjus juoktis ir pratęsiant „kaip šalta kambary, gal minus du“, daina gimė vos per keletą valandų, nes dainavome apie tai, kas vyksta aplink mus, paprastais žodžiais. Pavyzdžiui, žaidžiant su žvakės liepsna, perspėjant „Nenusidegink pirštų“. Ši daina linki brangiam žmogui gero. Net jei jis išeina iš tavo gyvenimo, vistiek nenori, jog kur nors „nudegtų“ ar būtų įskaudintas“.

„Drive in live „scenoje šią savaitę koncertuos Vidas Bareikis, pop karalienė Džordana Butkutė ir grupė Sisters on wire. Nuo gegužės 8 dienos koncertų serija keliasi į Kauno Dariaus ir Girėno aerodromą. Ten savo pakartotinus šou surengs jaunimo dievaitis OG Version ir kauniečių numylėtinė Džordana Butkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)