„Mus be galo žavi Liutauras, jo kuriamas įvaizdis yra labai moteriškas, žavus. Jo suknelės visad pasižymėjo ne tik prabanga, bet ir patogumu. Nė nedvejojome kas kurs mums naują įvaizdį. Žemai lenkiam galvą šiam dizaineriui“, – drabužių kūrėją L. Salasevičių liaupsino Vita Jakutienė.

Dainos muzikos ir žodžių autorius yra Aleksanderis Cohenas. Po sėkmingo Oksanos Pikul dainos debiuto "You & Me" atlikėjos nusprendė kreiptis į tą patį autorių. Anot dainininkių, jam idėja labai patiko, juolab jis susidraugavo su pačia Oksana Pikul-Jasaitiene.

"Naujosios pupytės“

„Aš džiaugiuosi būdama kartu su savo mergaitėm, kurdama, žengdama pirmyn, matydama vizijas. Grupė „Naujosios pupytės“ progresuoja. Mes toli žengėme kurdamos muziką, tobulindamos pasirodymus, lavindamos save. Merginos daug dirbo prie vokalo pamokų. Aš esu laiminga kad esu šiame kolektyve. „Pupytės“ man daug davė. Esu sužavėta, kiek darbo įdėjome prie dainos kūrimo. Siekėme kokybės. Mums svarbu, kad klausytojai pamiltų gerą, kokybišką, autorinę lietuvišką muziką“, – savo nuomonę apie „pupyčių“ muziką išreiškė Neringa Šiaudikytė.

Vilniuje, klube „Moscow“ grupės gerbėjai turės galimybę išvysti merginų pasirodymą. Jo metu atlikėjos pristatys naują dainą ir rusišką programą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)