Muzikinis perspektyvios pop rock grupės „The Roop“ vaizdo klipas „Be Mine“ sulaukė puikių atsiliepimų viešoje erdvėje ir toliau neša žinią ne tik Lietuvoje. Šiuo metu dalyvauja geriausių socialinių klipų konkursuose užsienyje. Nors dar neaišku ar pateks į finalus, tačiau grupės nariai to nesureikšmina – „ Tai tik pradžia, bus visko daugiau“ - sako grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Užkulisių vaizdo įrašas subtitruotas dvejomis kalbomis – lietuvių ir anglų. Grupės nariai sako, kad tai padarė norėdami žinią skleisti plačiau, ne tik Lietuvos teritorijoje. Vaidotas teigia, kad visada reikia žiūrėti plačiau, internetas sienų neturi.

„Kai buvau jaunesnis, aš supratau, kad esu kitoks, nes gaudavau pakankamai daug patyčių. Bet vėliau suvokiau, kad jeigu aš esu kitoks, tai nereiškia, kad esu blogesnis.“ – sako pagrindinį vaidmenį suvaidinęs ir pasitikėjimo nestokojantis Viktoras Topolis.

Prie pačios debiutinės grupės „The Roop“ dainos „Be Mine“ dirbo pasaulinio lygio garso režisierius. Kūrinio garso korekcijos atliktos vienoje žinomiausių pasaulio studijų – Sidnėjuje įsikūrusioje „Studios 301“. Vaikinų grupei pavyko užkariauti garso režisieriaus simpatiją, kuris taip pat dirbo prie tokių grupių kūrinių, kaip „Aerosmith“, „Muse“, „Maroon 5“, „INXS“ ar atlikėjo Carlos Santana.

Klipo filmavimo užkulisius ir patį klipą jau dabar galite pažiūrėti ir įvertinti patys. „The Roop” linki daugiau pasitikėjimo savimi ir mažiau neapykantos kitiems.

Klipo kūrimo užkulisiai:

„The Roop“ klipas:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)