„Visada vadinu ją mūsų faktine vertintoja, nes kiekviena daina turi praeiti pro jos ausis“, - patikino Jay Z.

Patyręs prodiuseris pasakojo, kad Beyonce iš tikrųjų suteikė daug pagalbos ir padėjo išspręsti daugybę nesklandumų, susijusių su įrašais. Jo teigimu, atlikėja šioje srityje pasižymi tikrų tikriausiu genialumu. Dar jis akcentavo Beyonce įtaką, daromą sutuoktiniui, o pokalbius, vykstančius lovoje, pavadino stipriausiais planetoje.

Kol gebėjai brėžia paraleles tarp naujojo Jay Z albumo ir 2016 m. Beyonce pristatyto „Lemonade“, No I.D. savo ruožtu teigia niekada nesikabėjęs tiesiogiai su Jay Z apie šį albumą, kai buvo ruošiamas „4:44”.

„Jei jis kalba apie save, bet kuriuo atveju tai bus susiję, - patikino prodiuseris, dirbęs su kitais gerai žinomais atlikėjais. – Vis tik yra skirtumas tarp kalbėjimo tik dėl atsako ir nuoširdumo ar tiesos.“

„4:44“ albumo tituliniame kūrinyje didelė dalis teksto netiesiogiai susijusi su praeityje likusia Jay Z neištikimybe.

„Aš tiesiog manau, kad tai – viena geriausių mano kada nors parašytų dainų. Šis kūrinys titulinis, nes tai – labai stipri daina“, – praėjusią savaitę sakė pats Jay Z.

„Visas šis muzikinis kūrinys sukurtas su mano žinia. Ši daina bus vienintelė, tai nevirs vienu bendru atsaku į „Lemonade“ albumą“, - pridūrė No I.D.

Tiesa, Jay-Z neištikimybę jau yra apdainavusi ir pati Beyonce, tačiau keista, kad dvynių ką tik susilaukusi pora, kuri nuo šiol augins jau tris atžalas, niekaip nepamiršta šių negandų ir apie jas vis primena dainose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją