Naujoje fotosesijoje merginos atskleidė savo kerintį moteriškumą bei subtilią naktinių šėlionių pusę.

„Per 6 grupės veiklos metus esame padariusios gausybę fotosesijų ir kas kartą stengiamės būti originalios ir parodyti vis kitą Pinup’ių pusę bei fotosesiją priderinti prie būsimos dainos. Šis kartas nėra išimtis – ji puikiai iliustruoja būsimą dainą bei jos nuotaiką. Šiek tiek paslapties, naktinio gyvenimo, subtilių linksmybių“, - teigia grupės narė V. Sutkutė

Grupės narės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė fotosesiją įamžinti pasikvietė vienu geriausių laikomą jaunosios kartos fotografą Dainių Ščiuką, kuris savo originaliais darbais jau papuošė daugybę žurnalų puslapių. Naujosios fotosesijos įvaizdį grupė patikėjo skandalingojo stilistų dueto „ŠaŠa“ stilistui Joringiui Šatui.

„Iš pradžių juokėmės, kad fotosesijoje užtruksime 6 valandas, tačiau užtrukome šiek tiek daugiau nei vieną valandą. Tai parodo, kad dirbome su tikrais profesionalais, tiek fotografas ir jo asistentas, tiek stilistas. Prie to greitumo ir profesionalumo prisidėjo ir tai, kad šį kartą mes nieko neįkūnijome, buvome tiesiog savimi. Per tiek metų buvome ir mielos mergytės, ir porcelianinės lėlytės. Esame įkūniję daug personažų, tačiau dabar jau visiškai save atradome ir įkūnyti mums nieko nereikia“, - atvirauja S. Nainė

Jau šį penktadienį merginų grupė pristatys ir naująjį savo kūrinį „Ar tu girdi“, kurio vizualinį apipavidalinimą sukūrė talentingas kinematografas Petras Skukauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)