Iš karto po Joninių pasirodantis kūrinys - bendras darbas su latvių kompozitoriumi ir prodiuseriu Modriu Skaistkalniu, rašoma pranešime spaudai.

Žodžius dainai sukūrė „Man-go“ ilgametė lyderė Rima Petrauskytė-Paulauskienė: „Meilės nebūna be muzikos. O muzikos pasaulis gyvuoja todėl, kad kompozitoriai ir tekstų autoriai nenustoja mylėti, dalintis savo išgyvenimais posmuose ar natų kompozicijose“.

Rimos teigimu, kūrybinių sielos kertelių nepaslėpsi ir nesunaikinsi, jeigu jos egzistuoja: „Esu tokia pat paprasta moteris, mama, žmona kaip ir tūkstančiai Lietuvoje. Tačiau vis dažniau ir drąsiau leidžiu sau išbandyti nauja ir jausti giliau nei įprasta“.

Grupė "Mango"

Ilgametė „Man-go“ narė prisipažįsta, kad sukurti žodžius naujajai dainai paskatino vidiniai pojūčiai.

„Žiūrėjau pro langą į mėnesieną, užsidegiau žvakių, kol šeima saldžiai miegojo. Pajaučiau įkvėpimą ir norą pasidalinti išgyvenimais, kuriuos patiriame visi, tik ne kiekvienas susitariame su savimi ir kitais, ne visada matome gražius, šviesius dalykus. Kartais reikia tiek nedaug, kad įsileistume į savo kasdienybę meilę, jausmus, gėrį: sekundei atsimerki ir parenki gyvenimo paveikslui tinkamas spalvas“, - sako Rima.

Grupės narės sutaria, kad meilė suteikia sparnus ir įkvepia, skatina žmones beprotiškai elgtis. Kiekviename iš mūsų užkoduota paslaptinga cheminė reakcija gali gydyti, o gali sunaikinti.

„Tikimės, kad mūsų naujoji daina taps šių metų vasaros hitu. Joje – daug jausmo, šilumos, atvirumo, pozityvumo. Tiesiog, kai sutems – uždekite laužą ir apsikabinkite. Ar atsidūrę bet kurioje kitoje romantiškoje vietoje - paimkite vienas kitą už rankos. Kartais reikia tiek nedaug, kad suprasti: jums taip pat gyvenime sekas! Ir reikia tiek nedaug, kai turite vienas kitą“, - šypsosi grupės narės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)