„Zip Fm“ radijas šturmuoja visai neseniai Vilniaus centre atsidariusį klubą „Soulbox“ ir ruošiasi čia atšvęsti naujojo sezono startą. Kaip visuomet – aršiai, triukšmingai ir taip, kad vakarėlio nuotraukų lauktum su baime.

Tuo pasirūpinti žada visa „Zip Fm“ kompanija. „SiSi“ merginos, „Radistai“ ir „eMeMdemsai“ jau šią minutę ruošiasi ne tik restauruotų, naujomis rubrikomis bei rytojaus pokštais paskanintų laidų pristatymui, bet ir vakarėliui. Visi jie atsives po ypatingą svečią - tad vaizdas už didžėjaus pulto gali ir nustebinti. Čia išvysite ir iš Vokietijos savaitgaliui grįžusį „Partyzaną“ Mantą T, ir „The Sneekers“, kurių gabalai ne kartą skambėjo „Zip Fm“ eteryje, ir Dj Extremus, kurio pseudonimas atskleidžia daugiau, nei bet koks aprašymas. Be radijo senbuvių su svečiais bus galima išvysti ir gyvą „Jama&W“ pasirodymą. Šie vaikinai skels tokius gatvės poezijos rimus, kad valandai reperiais pataps net ir tie, kurie šio stiliaus vengė kaip apsilankymo pas močiutę bulviakasyje.

Nebus apsieita ir be smagių detalių - svečiai į klubą pateks žingsniuodami žaliuoju kilimu, stebėsis dekoracijomis ir gers specialiai šiai nakčiai sumiksuotus „Zip Fm“ kokteilius ar gėrimus su nuolaidomis. Tie, kurie norės išeiti į lauką atvėsti ir pabendrauti, taip pat nebus nuskriausti: „Soulbox“ kiemelyje galės grožėtis ant pastato sienos rodomomis vaizdo projekcijomis, kurios užims keliolikos metrų skersmens plotą. Be viso to renginyje budės „Emmediciotto“ plaukų stilistų komanda, kurie net Valinskui sugebėtų padaryti skiauterę.

„Esame įsitikinę, jog bus linksma. Net stipriausi astrologai atsisako spėti, kada baigsis šventė. Todėl naujojo sezono laidos eteryje pasigirs tik pirmadienį, rugsėjo 26-ąją. Juk natūralu, kad ir mums, ir mūsų klausytojams, dalyvavusiems sezono atidaryme, reikės laiko atsigauti“, - apie tai, kodėl naujas laidas bus galima išgirsti tik praėjus trims dienoms po vakarėlio, pasakoja „Zip Fm“ savireklamos vadovas Modestas Švoba.

Naujojo sezono šventė prasidės rugsėjo 22-ąją, o paties sezono startas eteryje – rugsėjo 26-ąją. Kartu su atsinaujinusiomis senbuvių laidomis pirmadienį išgirsite ir naująjį ryto šou – jį ves gerai žinomas "Panelės"
žurnalistas Orijus. Todėl nuo šiol rytais iš lovos kilsite ne kaire ir ne dešine, o abiem kojom - kaip briuslekas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją