Pasak Eglės, ji tikisi, kad dainos siunčiama žinutė pasieks klausytojų širdis, nes joje yra ne sukurta, o išgyventa ir jos pačios istorija, skelbiama pranešime spaudai.

„Tai pirmieji mano kurti dainos žodžiai po ilgokos pertraukos, kuriuos rašiau galvodama apie daugelio žmonių išgyvenimus. Manau, kad situacija, kai reikia kažką paleisti, kad galėtum eiti pirmyn, yra artima mums visiems“, – pasakojo dainininkė.

Ji sako, kad kitaip pažvelgti į kūrybą padėjo ir pradėtas bendradarbiavimas su nauja kūrėjų komanda – dainos bendraautoriai yra Kasparas Mėginis ir Edgaras Žaltauskas.

„Išdėsčiau jiems savo požiūrį, koncepciją ir su muzikine veikla susijusius ateities planus, todėl džiaugiuosi, kad mūsų matymas sutapo, o viso to rezultatas – naujoji daina.

Šiandien pristatomas kūrinys „Follow“ yra ketvirtoji Eglės Keturkės-Jolee, kaip solo atlikėjos daina. Anksčiau ji yra įrašiusi dainas „River“, „When we’re dancing“ ir lietuviškąją „Aš būsiu ten, kur tu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją