Naujausiame klipe dainuodama apie džiaugsmą būti 22 metų amžiaus, 23 metų T. Swift su keliomis draugėmis klaidžioja po paplūdimį, virtuvę ir namus, kuriuose vyksta vakarėlis, rašo usmagazine.com.

„Šį vaizdo klipą nufilmavome praėjusį mėnesį Malibu, - sakė ji prieš klipo debiutą trečiadienio laidoje „Good Morning America“. – Dar niekada nepatyriau tiek daug džiaugsmo filmuodama vaizdo klipą, nes visos jame nusifilmavusios merginos iš tikrųjų yra geriausios mano draugės ir realiam gyvenime“.

Linksmybių kupiname klipe dainininkė vilki nemažai skirtingų drabužių ansamblių, įskaitant laisvus baltos spalvos trikotažinius marškinėlius su užrašu „Not a lot going on at the moment“ („Šiuo metu esu nugyvenusi dar nedaug“) ir blizgančią juodą palaidinę bei katės ausytes, skirtas vakarėlio scenoms.

„Atrodo, kad tai tobulas vakaras apsirengti kaip hipsterei/Ir juoktis iš savo buvusiųjų“, - geros nuotaikos hitą pradeda T. Swift.

Dainininkė, garsėjanti dainomis apie savo buvusius vaikinus, Didžiosios Britanijos žurnalo „InSTyle“ balandžio numeriui sakė, kad visos jos draugystės su vaikinais yra „sąžiningas žaidimas“, kuriame dalyvauja abi pusės.

„Jeigu aš rašau dainas apie savo buvusiuosius, jie gali rašyti dainas apie mane. Štai kaip tai veikia, - teigė ji žurnalui. – Aš dėl to nesiskųsiu. Nesėdėsiu ir nesakysiu: „Aš esu vienintelė, galinti rašyti apie šiuos santykius“. Tai sąžiningas žaidimas“.

T. Swift, kurios keliai paskutinį kartą išsiskyrė su „One Direction“ širdžių ėdiku, 19 metų Harry Stylesu, prieš tai yra susitikinėjusi su ilgu sąrašu įžymybių, įskaitant Johną Mayerį, Taylorą Lautnerį, Jake`ą Gyllenhaalą ir Joe Jonasą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)