Šiame vaizdo klipe Anthony Kiedisas, Flea, Chadas Smithas ir Joshas Klinghofferis eina laidotuvių procesijoje, dainuodami bei grodami savo muzikos instrumentais.

Šis singlas yra paimtas iš pirmąją vietą užėmusio grupės albumo „I’m With You“.

Kaip ir likusius albumo kūrinius, „Brendan’s Death Song“ prodiusavo Rickas Rubinas, kuris dirbo ties kiekvienu šios grupės albumu nuo 1991 metų rinkinio „Blood Sugar Sex Magik“.

Albumą „I`m With You“ išleidę „Red Hot Chili Peppers“ Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje surengė gastroles iš 10-ies koncertų, į kuriuos buvo išgraibstyti visi bilietai. Trys didžiuliai šou įvyko Londono arenoje O2.

Birželio mėnesį roko grupė dar du gigantiškus koncertus po atviru dangumi surengė Knebvorte ir Sanderlando Šviesos stadione.

„Red Hot Chili Peppers“ yra viena sėkmingiausių grupių roko istorijoje. Ji yra pardavusi daugiau kaip 60 mln. savo albumų kopijų. Penki grupės albumai yra tapę multiplatininiais, be to, grupė yra laimėjusi šešis „Grammy“ apdovanojimus, įskaitant prizus už geriausią roko albumą („Stadium Arcadium“), geriausią grupės ar dueto roko atlikimą („Dani California“) ir geriausią roko dainą („Scar Tissue“).

Liepos 28 dieną „Red Hot Chili Peppers“ koncertuos Kaune, "Žalgirio" arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)