Besiruošdamas televizijos šou pasirodymams, atlikėjas A. Janonis nemažai laiko praleido garso įrašų studijoje, kurioje, bendradarbiaujant su muzikos prodiuseriu Pauliumi Jasiūnu, ir gimė naujausia daina „Tūkstantis dienų“.

Seksualios naktinio klubo šokėjos, pasipuošusios itin atvirais sceniniais rūbais, įspūdingas robotų, stebinančių lazerių projekcijomis, šou, ir siautulingai nusiteikę, stilingi klubinėtojai – tokie vaizdai vyrauja pirmąjame atlikėjo Audriaus Janonio muzikiniame klipe.

„Vaizdo klipas nufilmuotas vakarėlio metu, kuriame ir pristačiau savo naujausią dainą. Be galo geras jausmas matyti žmones, nors ir pirmą kartą girdinčius kūrinį, dainuojant kartu su manimi. Man ši daina labai patinka, džiaugiuosi, kad ji patinka ir kitiems“, – pasakoja A. Janonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)