„Jau sulaukėme įvertinimų. Draugai labai džiaugiasi, sako, kad gerai padarėme, jog Klaipėdą parodėme. Kol kas vien teigiami ir pozityvūs komentarai“, – džiaugsmo neslėpė V. Tarasovas.

Ne vienas naująją poros dainą išgirdęs klausytojas ją įvertino kaip lengvą, linksmą ir gaivų kūrinį.

„Mes tokios ir norėjome. Ši daina ir klipas mums labai tinka pagal charakterį. Esame gamtos žmonės. Tiesa, tekste yra eilutė, kad „laukiame vasaros be vėjo“, bet aš visgi vasaros laukiu su vėju, – juokėsi žinomas vyras. – Na, gal Violetai jo ir nereikia, bet man, kaip tikram klaipėdiečiui, vėjo tikrai labai reikia. Jo laukiu taip pat, kaip ir bangų.“

Pašnekovas neslepia – už tai, kad klipas išvydo dienos šviesą, jis su Violeta turi dėkoti bičiuliams.

„Klipą nufilmuoti padėjo draugai. Vienas bičiulis, su kuriuo kartu sportuojame, paskolino katerį, o jo draugas – dar vieną katerį, su kuriuo buvo galima mus filmuoti vandenyje iš šono. Vyresnėlės dukters bičiulis klipui paskolino automobilį. Visi labai geranoriškai padėjo. Esame dėkingi už pagalbą ir už tokią šiltą bendruomenę“, – Delfi pasakojo muzikantas.

Vasarišką vaizdo klipą filmavo Arvydas Martinėnas-Vudis, kuris taip pat noriai prisidėjo prie šio muzikinio sumanymo.

Pats kūrybinis procesas Viliui ir Violetai taip pat buvo smagus, tad ir vaidinti prieš kameras porai nieko nereikėjo – jiedu buvo tiesiog savimi.

„Mėgavomės procesu. Be galo malonu, kad tą įvertino ir klausytojai. Vienas draugas parašė, kad šią dainą vis klauso iš naujo. Kūrinį puikiai priima ir koncertuose, nors daina dar yra gana nauja, nėra pernelyg įsisukusi, bet publika ją greitai prisijaukino, visi linguoja ir dainuoja „Vasara“, – su šypsena pasakojo V. Tarasovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)