„Likau be žado pirmą kartą gyvenime, nuoširdžiai sakau, filmavimo metu patyriau tokį streso kiekį, kuris viršino net projekto kelio į žvaigždes 2 išgyventą įtampą kartu sudėjus. Neturėjau ką pasakyti ir ko pridurti. Erosas jam blogas, jo dovanotos man gėlės prastos, jis, anot Radži, prastas dainininkas. Tiek neapykantos tam žmogui jis jaučia, kad net sunku apie tai kalbėti, juk Erosas nieko blogo Radži nepadarė“, - sunkiai rinkdama žodžius kalbėjo A. Petravičienė.

Daugiau nei dešimtmetį poruoti atlikėjai skirtingais keliais pasuko neseniai, dar šią vasarą, kai Agnė išleido naują dainą „Sudegusi meilė“, kurią įrašė kartu su Erosu. Greičiausiai su juo atlikėja taip pat pradės rengti ir bendrus pasirodymus. Agnės sprendimas įdainuoti dainą su kitu scenos partneriu ir tapo pačia karščiausia Agnės ir Radži konflikto priežastimi per visą jų pažinties istoriją. Iš to kas vyksta paskutiniu metu tarp dviejų scenos senbuvių panašu, kad romų kraujo turintis Radži savo pozicijų niekam neužleisti net nežada, o savo ilgametės draugės taip lengvai niekam atiduoti nė nemano, todėl tik pasitaikius progai naujam Agnės scenos partneriui Erosui Radži karčių žodžių negailės ir kirs iš peties.

Kodėl Agnė nusprendė dainuoti su kitu ir kas lėmė tokį jos prendimą, Agnė pusiau juokais atsakė, kad juos su Radži, kad ir ne gyvenimo bet scenos porą, greičiausiai ištiko 11 metų santykių krizė, kurios vienokia ar kitokia baigtis pasak Agnės taps lemtinga abiems. Galbūt mums reikėtų pasikonsultuoti pas santykių ekspertą“, - prieš TV kameras juokaudama kalbėjo A. Petravičienė. Atlikėja neslėpė nusivylimo, kad dabar po daugiau nei 10 metų jiems su Radži ir vėl tenka santykius aiškintis viešai ir teigia, kad tokio santykių su Radži posūkio ji nė nesapnavusi. Vis tik paprašyta įvardinti tikrąją su Radži konflikto priežastį, Agnė buvo santūri – jis pats viską puikiausiai žino, dabar čia tik aš palikta nežinioje, ką dar jis gali sumanyti.

Filmavimo metu, laidos vedėja Radži paklausė tiesiai, ar šis vis tik nėra įsimylėjęs Agnės? Netikėtas Radži atsakymas pribloškė ne tik pačią Agnę bet ir visus laidos dalyvius. Estrados princu tituluojamas atlikėjas ir daugelio Lietuvos moterų numylėtis pirmą kartą per daugelį metų visiems leido aiškiai ir nedviprasmiškai suprasti, jog jis vis tik yra neabejingas šiai moteriai, nepaisant to, kad A. Petravičienė, kaip kalbėjo pats dainininkas, „nuėjo į kairę“.Visas Radži elgesys bylojo, kad į Agnę žiūri ne vien kaip į scenos partnerę, todėl yra nepatenkintas jog Agnė dainuojanti su kitais vyrais. Anot jo – Agnei kaitalioti scenos partnerių nevalia, o jam vyrui – galima.

Pokalbio metu E. Kachabrišvili Agnei įteikė gėlių. Tai tik dar labiau įsiutino Radžį ir šis pareiškė, kad dovanojamos gėlės yra prastos.

Agnės Petravičienės „Sudegusi meilė“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)