„Isterija“ – tai pankroko stiliaus ironiška dainelė apie nūdienos aktualijas ir žmonių santykių ypatumus.

„Daina radijo stočių formato nelabai atitinka, todėl bus įdomu pažiūrėti, kuriems programų direktoriams ji tiks ir patiks, kas ją ryšis transliuoti. Džiugu, kad radijo stočių eteryje jau galima išgirsti tokių atlikėjų ir grupių, kaip Alinos Orlovos, „Skylės“, dainų – įsijungęs radiją gali pasiklausyti ne vien „bumčikų“, bet ir kokybiškos muzikos“, - šypsosi „Sielos“ lyderis Aurelijus Sirgedas.

„Ji kuria grožio imperiją, o jis – pinigų ministerija. Meilė ne amžina be „duracellio“ baterijų – jai jau prasidėjo isterija“, - dainuoja „Sielos“ lyderis. Aurelijus sako nelabai atsimenąs, kokiomis aplinkybėmis gimė ironiškas „Isterijos“ tekstas. „Manau, bus žmonių, kurie toje dainoje galbūt pamatys ir save, ir kitus“, - juokiasi atlikėjas.

Ar tokių moterų ir vyrų yra pasitaikę jo aplinkoje? Prieš trejus metus iš Utenos į Vilnių gyventi persikraustęs Aurelijus šypteli, kad būtent sostinėje susidūrė su perdėtu materialumu, santykių nenatūralumu, žmonių susvetimėjimu.

„Tie, kas klausysis dainos ir įsiklausys į tekstą, supras apie ką ji. Paslėptos minties joje nėra – viskas atvirai ir aiškiai, tačiau pamąstyti vis vien yra apie ką“, - sako „Sielos“ lyderis.

Albume, kuris turėtų pasirodyti po mėnesio, bus ne viena tokio stiliaus daina. Pasak Aurelijaus, prieš metus, kai tik buvo pradėtas įrašinėti albumas, buvo sugalvota, kokio stiliaus dainos turėtų jame skambėti.

Ištikimieji „Sielos“ gerbėjai jai būdingo gotikinio skambesio šį kartą neišgirs. „Norėjome, kad mus išgirstų platesnis klausytojų ratas, o senieji, tikiuosi, tikrai niekur neišsilakstys“, - šypteli Aurelijus.

Naują sceninį įvaizdį „Sielai“ sukūrė žinoma stilistė Eglė Mickevičienė. „Ji sukūrė tokį įvaizdį, kad pati kuo puikiausiai prie jo pritapo. O kam ieškoti kito žmogaus, jei šalia tinkamas yra?, - nusijuokė „Sielos“ lyderis, paklaustas, kodėl nusifilmuoti vaizdo klipe pakvietė nuolat žurnalų puslapiuose besipuikuojančią stilistę. – Mums ji idealiai tiko, o Eglė ilgai negalvojusi sutiko.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją