Doja Cat single „Vegas“ skamba legendinės Elvio dainos „Hound Dog“ motyvas. Ši daina įrašyta 1952 m. Vėliau ji buvo perrašyta dar 250 kartų. Nuo pirmojo įrašo prabėgus 70 metų, ją ir vėl girdime naujai, dar kitokiame kontekste. Beje, tokį skambesį Elvio kūriniui gali suteikti tik unikalioji Doja Cat.

Pilnas „Elvio“ garso takelis pasirodys kartu su filmu birželio 24 d. O „Vegas“ yra kol kas vienintelė oficialiai išleista filmo daina. Naująjį singlą Doja pirmąkart gyvai atliko šiemet „Coachella“ festivalyje. Po šio pasirodymo kai kurie muzikos kritikai ir gerbėjai sutartinai linksėjo, kad Doja turėjo tapti šių metų pagrindine festivalio žvaigžde.

„Elvis“ – tai epinis kino vizionieriaus Bazo Luhrmanno režisuotas spektaklis, kurį netrukus pamatysime didžiajame ekrane. Jame tyrinėjamas Elvio Presley (vaidina Austinas Butleris) gyvenimas per jo sudėtingų santykių su jo vadybininku Tomu Parkeriu (vaidina Tomas Hanksas) prizmę.

Doja Cat karjera pradėjo „Soundcloud“ platformoje

Doja Cat yra „Grammy“ laimėtoja, savo muzikinę karjerą pradėjusi 2013 m. „Soundcloud“ platformoje. Tuo metu jai buvo 16 metų. Jos idealais tuo metu buvo Nicki Minaj, Drake ir kiti – su jais ji dabar stovi vienoje scenoje ir dalijasi pirmąsias vietas muzikos topuose.

Superhito „Say So“ atlikėja visame pasaulyje išpopuliarėjo 2020 metais. Ir nors pandemijos metu į muzikos topų viršūnes šovusi amerikietė neturėjo galimybės pasirodyti festivaliuose ar koncertuoti skirtingose pasaulio šalyse, ji sugebėjo užmegzti glaudų ryšį su savo gerbėjais.

Pernai Doja Cat išleido albumą „Planet Her“, kuris jai pelnė prestižinį „Grammy“ apdovanojimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją