"Ar mes bijome naujų iššūkių, konkurencijos ir apkalbų? Ne! Bijoti gali tie, kuriems muzika tik tarpinė stotelė ar būdas patenkinti savo tuštybę. Mums muzika - gyvenimo būdas. Kalbant apie gyvą dainavimą - galėtumėme mesti iššūkį bet kuriam Lietuvos dainininkui ar grupei! Mes rimtai žiūrime į šią profesiją, nuo pat mažų dienų mokomės pas profesionalius vokalo dėstytojus. Vaizdo klipas dainai "Toks gyvenimas" – tai mūsų tikros, neišgalvotos kasdienybės atspindys. Norėjome atvirai visiems papasakoti kuo mes gyvenam, ko siekiam, parodyti, jog nesiskiriam nuo savo bendraamžių ir tuo pačiu didžiuojamės būdami tokie, kokie esam bei žinom, ko siekiam. Paskutiniu metu išgyvenam stiprių pasikeitimų laiką. Kiekviena nauja diena atneša begalę nepatirtų jausmų ir išgyvenimų, kurie mus tik dar labiau sustiprina. Tai nerealus jausmas!", - sako grupės nariai.

Grupė „Kvinta“ paruošė ir naują koncertinę programą, kuri nėra paviršutiniška, pasak vaikinų, tai aukšto lygio aukšto lygio popmuzikos koncertinė programa, į kurią sudėta daug pastangų ir energijos.

Vaikinai žada, kad pasirodymų metu klausytojai girdės ne tik tik gyvą daugiabalsį dainavimą, bet mėgausis kruopščiai kiekvienai dainai paruošta choreografija.

Naujausias grupės vaizdo klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)