Iškart po pristatymo skaitytojai ir atlikėjos gerbėjai ėmė rašyti, jog šis jos naujas darbas itin primena taip pat laivų terminale filmuotą atlikėjos Tinashe vaizdo klipą dainai „All Hands on Deck“. Sutapo ne tik filmavimo vieta, klipo nuotaika, tačiau ir tai, jog atlikėja pasirodo su šokančiais vaikinais.

DELFI pasiteiravus, ką apie tokį panašumą mano pati Monique, dainininkė nenustebo. Dar viešėdama DELFI TV studijoje ji pasakojo, kad vaizdo klipui režisierius ir choreografas Šarūnas Kirdeikis pasirinko išskirtinę urbanistinę erdvę – Klaipėdos konteinerių terminalą ir ekstravagantišką atlikėjos bei šokėjų įvaizdį. Kūrybinės komandos filmavimo planus krantinėje stabdė šį rudenį Klaipėdą siaubusios audros. Tik iš trečio karto prasidėję darbai truko net 24 valandas. Tačiau ir tiesioginės konferencijos metu ji pripažino, jog prieš filmavimą kūrybinė komanda rado vos keletą užsienyje panašiose vietose filmuotų vaizdo klipų. Lietuvoje iki šiol nebuvo daryta nieko panašaus.

Tačiau net ir toks panašumas Monique nesuglumino. Atvirkščiai - tai yra komplimentas.

„Aš labai džiaugiuosi, jog mūsų klipą lygina su tokio kalibro kūriniais, kaip Tinashe darbas. Mes Lietuvoje turime labai ribotus resursus sukurti bent kažką panašaus. Tad labai smagu, kad lygina su tokiais klipais. Suprantame ir tą, kad lokacija tikrai išskirtinė. Galima ant rankų suskaičiuoti, kiek iš viso klipų yra nufilmuoti tokioje lokacijoje. Plius, aš mergina, šokanti mergina su vaikinais. Visos aplinkybės labai panašios, tad natūralu, kad kyla noras lyginti šiuos du klipus. Ir tuo džiaugiuosi“, – sakė atlikėja M. Pundziūtė – Monique.

Palyginkite vaizdo klipus patys ir išreikškite savo nuomonę apklausoje.

Monique vaizdo klipas:

Tinashe vaizdo klipas:

„Planai“ – tai jau trečiasis singlas, iš šį rudenį pasirodysiančio antrojo atlikėjos solinio albumo. Daina savo skambesiu stipriai skiriasi nuo vasariškų ir romantiškų kūrinių „Man ne baisu“ ir „Žinau, ką turiu“. „Stengiuosi parodyti visas savo puses, nes kitaip būčiau nenuoširdi. Tai maža dalis to, ką žiūrovai pamatys artėjančiuose koncertuose. Jeigu žiūrovui patiks šis klipas – idėja, emocija, atsidavimas – tuomet būsiu rami, kad patiks ir pasirodymai,“ – į antrojo albumo pristatymo koncertus lapkričio 16 d. Kaune ir lapkričio 17 d. Vilniuje kviečia Monique. DELFI skaitytojai pirmieji galėjo pamatyti vaizdo klipo premjerą, o nuotraukų albume – ir jo filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)