Savęs visiškais muzikos naujokais vadinti grupės nariai sako negalintys, kadangi Laura – daug kartų į tearto ir muzikos scenas lipusi daininikė, DOW – taip pat scenoje ir filmavimo aikštelėje pabuvojęs atlikėjas. Grupės užkulsiuose – nedidelis būrelis profesionalių menininkų, kurie dirba ties vaizdu ir garsu. Grupė „Easygo“ sako kurianti meną su turiniu, be sintetikos ir panašumo į kažkur jau matytus dalykus.

„Kiek tai pavyksta, įvertins žiūrovai ir klausytojai. Geriausias komisijos narys yra auditorijos visuma, jos palaikymas ir kritika“, – sako grupės nariai.

„Modernus, naujo skambesio R&B, kurį supa Rytų šalių folkloro skambesiai – toks ilgas apibūdinimas tiktų labiausiai. Visam tam įdedame gyvo skambesio, minėtų etninių kultūrų, šiek tiek modernizuojame ir sukuriame istoriją. Pop kultūros megėjai pasakys, kad tai elektroninė muzika, tuo tarpu elektroninės muzikos gerbėjai – kad tai pop. Svarbu, kad klausytojai, kokios religijos ar rasės jie bebūtų, lengvai pajustų žinutes, kurias siunčia „Easygo“.

„Call My Name“ – neseniai išleistas kūrinys kūrinys apie stiprų dviejų žmonių ryšį, nugalimus komunikacijos barjerus. Nepaisydami kliūčių – ar tai bebūtų atstumas, gamtos stichija, žmogaus negalia – jie jaučia, girdi vienas kitą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)