„Vasara manyje sužadina stiprų pojūtį aistrai ir artumui. Prisipažinkime, kad prisiminimai apie šį sezoną, kuris kupinas vandens, saulės ir užsimezgusių vasaros romanų, palieka ryškiausius skonius“, – mintimis apie naujausią savo singlą dalinasi V. Baumila.

Dainininkas atskleidžia, kad naujos dainos vaizdo klipas nufilmuotas vienoje gražiausių Lietuvoje vietų – Nidoje.

„Pradėjome filmuoti anksti ryte, maždaug trečią valandą ryto, kad pagautume brėkštančio ryto apšvietimą, kuris gniaužią kvapą ir yra nepaprastai gražus Nidoje“, – teigia atlikėjas.

Daugiau apie pačią dainą, vaizdo klipą ir jame pasirodančią jo mylimąją, modelį Brigitą Margenytę – pokalbyje laidoje „Delfi premjera“ (straipsnio viršuje).

Delfi skaitytojams - išskirtiniai kadrai ir filmavimų:

V. Baumila atvirauja, kad geriausi dainos vaizdo klipo momentai gimė ekstremaliomis sąlygomis.

„Filmavimo procesas buvo itin ekstremalus. Operatorius Laurynas Mataitis griebėsi net ir kaskadininko vaidmens, filmuodamas įvairiais rakursais – prisikabinęs prie nemažu greičiu judančio automobilio priekio, šono ir galo – tam, kad užfiksuotų geriausius ir įdomiausius kadrus“, – apie vaizdo klipo idėjos įgyvendinimo iššūkius pasakoja muzikantas.

Anot V. Baumilos, gyvi susitikimai su gerbėjais prasidės atslūgus vasaros karščiams. Artėjančiame rudens ture klausytojai girdės ne tik senai pamėgtas ir hitais tapusias dainas, bet ir šią naujausią atlikėjo muzikinę premjerą – „Meilės sezonas“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)