„Artimieji ne visada džiaugiasi mano vidinėmis bei muzikinėmis transformacijomis ir šį kartą sužinoję apie norą radijo stotims išsiųstą dainą, kuri gerokai skiriasi nuo įprastinio radio formato, bandė atkalbėti“, - neslepia ji.

Tačiau Mia liko neperkalbama. Su užsienio prodiuserių pagalba įrašytas naujausias Mios kūrinys „Gana“, anot atlikėjos - atviras ir nuoširdus mergaitiško pankroko pavyzdys.

„Lietuvoje labai trūksta muzikinės įvairovės. Populiariosios scenos atstovai vengia drastiškų pasikeitimų tiek muzikiniame, tiek vizualiniame kontekstuose“, - mano dainininkė. Dažnai prisidengiama formato ir ne formato sąvokomis, nors kaip prasitarė Mia, net ir patys „formato“ kūrėjai, radijo stočių direktoriai ir TV prodiuseriai, iš žinomų atlikėjų laukia daugiau drąsos ir eksperimentų.

„Šią dainą skiriu visiems truputį „nutrūkusiems“, kaip ir aš pati, žmonėms, kurie nebijo esant reikalui pasukti gyvenimą 180 laipsnių ir pasakyti „gana“ viskam, kas nuobodu ir kasdieniška“, - pristatydama savo naujausią kūrinį kalbėjo Mia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)