„Ši daina yra puiki užuomina, kad naujausias albumas skambės kitaip“, - intriguoja Donatas. Pagrindinę kūrinio ir net viso būsimo albumo idėją atspindi ir netikėtas atlikėjo įvaizdis.

„Ši daina atspindi ne tik mano naują kūrybos etapą, bet ir vaikystės prisiminimus, kurie asocijuojasi su tokia muzika. Dainos vizualizacijoje yra paslėpta daug vaikystės detalių ir simbolių, kurias iliustratorius vėl atgaivino,” – apie dainos vizualinį pateikimą pasakoja Donatas.

Laidoje „Delfi premjera“ - ir pokalbis apie naująją D. Montvydo muzikos kryptį, smagios istorijos apie rūbų paieškas tėčio spintoje bei dėvėtų rūbų parduotuvėse ir geros naujienos gerbėjams apie planuojamus pasimatymus!

Laidos filmavimo akimirkos:

Naujasis kūrinys „Kol vakaras ilgas“ – pirmasis singlas iš jau „griaučius įgavusio“ atlikėjo naujausio albumo.

Atlikėjas neslepia, kad viskas prasidėjo ne nuo dainos, o nuo pačio albumo koncepcijos: „Šį kartą kūrybos procesas buvo kitoks. Pirmiausiai atėjo idėja, koks turėtų būti albumas. 90-ųjų muzika, su kuria augau, tapo mano būsimo albumo įkvepėja“.

Paklaustas, apie ką yra šis kūrinys, D. Montvydas pasakojo, kad dainoje nėra konkrečios jo išgyventos istorijos. Pasak jo, šioje dainoje svarbiausia yra jausmas, svajonės ir mintys, kurios stipriausios būna, kai žmonės yra vieni.

„Nuo vaikystės mėgstu vakarus, kai nebereikia niekur skubėti, kai lieku vienas ir galiu įsiklausyti į save,“ – pasakoja jis.

Donatą Montvydą artimiausiu metu galima bus pamatyti bei išgirsti vasaros koncertuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Kaip pats atlikėjas žada – „bus karšta ir triukšminga“. Klaipėdos Šiauriniame rage jau liepos 17 d., Vilniuje Vasaros terasoje rugpjūčio 20 d. ir Kauno Pakrantėje rugsėjo 3 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)