Klausykitės naujojo Kygo albumo „Golden Hour“:

Kygo yra žinomas muzikos prodiuseris, tačiau pats savo kūrinių neatlieka. Būtent dėl šios priežasties muzikos žvaigždžių sąrašas, su kuriomis dirba šis muzikantas, yra labai ilgas ir margas: nuo ekscentriškojo amerikiečių reperio Tyga iki grupės „One Republic“, rašoma "Sony Music" pranešime spaudai.

Be jau minėtųjų atlikėjų, „Golden Hour” skamba ir Whitney Houston, ir Zaros Larsson, ir Zako Abelio bei daugelio kitų balsai. Iš viso albume yra 18 kūrinių, iš kurių net 14 yra nauji ir negirdėti.

Šis albumas jau spėjo susilaukti palankių muzikos kritikų vertinimų. Be to, jis išeina pačiu laiku – beprasidedant vasarai. O vien albumo pavadinimas „Golden Hour“ (auksinė valanda – liet. k.) sufleruoja tinkamiausią paros laiką šiai muzikai: vos saulei nusileidus arba stebint jos kilimą.

Tiesa, albumo pasaulinis pristatymas įvyks tuo metu, kai bent jau Lietuvoje saulė bus nusileidusi. Šiandien, gegužės 29 d., Kygo organizuoja „Golden Hour“ festivalį internete, kurį nemokamai galima stebėti oficialiame atlikėjo „YouTube“ kanale, taip pat ir kitose internetinėse platformose.

Pasaulinė „Golden Hour“ premjera ir festivalis internete įvyks gegužės 29 d., 23 val. ČIA.

Šiame ypatingame festivalyje pasirodys ne tik pats Kygo, bet ir eilė kitų atlikėjų. Tarp jų ir tokios muzikos žvaigždės kaip „One Republic“ ar Alanas Walkeris. Taip pat „Golden Hour Festival“ dainuos ir kylančios žvaigždės bei talentai, kuriuos palaiko žymusis norvegas.

Festivalio organizatoriai žada ir daugiau netikėtumų – pavyzdžiui, meditacijos seansą ir magijos šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)