„Šią dainą gavau tada, kai mano gyvenime buvo sunkus momentas. Aš buvau nusivylusi. Nenorėčiau per daug daugžodžiauti ir skųstis, tačiau juk kiekvieno mūsų gyvenime būna tokių akimirkų, kai atrodo, kad viskas vyksta ne pagal planą, ne taip, kaip norime ar svajojame. Nusiviliame savimi, aplinka, viskuo. Kai atrodo, kad visą laiką taip ir liks, kad niekas nepasikeis. Kiekvienam tokius jausmus sukelia skirtingi dalykai. Tačiau išgyvenimai būna labai panašūs ir visiškai nesvarbu – tu garsus ar nežinomas, turtingas ar vargšas, visi išgyvename vienodai.

Būdama tokioje būsenoje aš sulaukiau šios dainos savo elektroniniame pašte. Perklausą atidėjau kitam kartui. Tik grįžus namo prisėdau ant lovos, emocijos nereikalingos liejosi per kraštus, užsidėjau ausines ir perklausiau. Viskas buvo aišku – tai ženklas ir postūmis keistis, dirbti su savimi. Ši daina man suteikė tiek motyvacijos ir naujų jėgų, kad iškart parašiau jos autoriui – Arvydui Martinėnui-Vudžiui – „Darom!“. Aš noriu, kad ji motyvuotų ir mano klausytojus! Juk čia tiek pozityvumo, kuris tiesiog išblaško slogias mintis ir stumia eiti pirmyn. Aš noriu, kad mano gerbėjai, „Instagram“ sekėjai pasikrautų naujų jėgų eiti pirmyn ir būti laimingais“, – spaudos pranešime atvirauja N. Bunkė.

Naująjį solinį kūrinį „Aš skrendu tau ant rankų“ N. Bunkė su V. Martinėnu-Vudžiu tobulino mėnesį

„Dabar planuoju sukurti ir nufilmuoti vaizdo klipą, sukurti remiksą, taip pat be galo džiaugiuosi, kad vos per naktį daina tapo lyg virusas, kuria dalinasi daugybė žmonių. Aš turiu ne pačią geriausią savybę – save nuvertinti. Aš žinau, kad esu įdomi visuomenei kaip asmenybė, tačiau aš dažnai galvojau, kad kaip dainininkė nesu tokia įdomi. Visgi, tenka pripažinti – klydau. Mes visi linkę save nuvertinti, nepasitikėti, abejoti. Tai žemiška ir natūralu. Tačiau aš noriu visus paskatinti nustoti tai daryti.

Mes turime tikėti savimi. Turime imti kurti savo gyvenimą tokį, apie kokį svajojame. Taip, nuskambės banaliai, tačiau, kai imame su savimi taip dirbti, kai keičiame savo mąstymą gerąją linkme, keičiasi ir mūsų gyvenimas. Mano gyvenime buvo nemažai ašarų, jų yra ir šiandien. Bet šiandien aš graudinuosi iš laimės. Aš esu be galo dėkinga likimui, sau, savo gerbėjams, kad šiandien aš esu tokia, kokia noriu būti. Aš labai noriu ir tikiu kad ši daina įkvėps visus siekti savo laimės ir mes kartu galėsime mano koncertuose šią dainą dainuoti iš visos širdies. Kad visi girdėtų, kiek daug jėgų turime savyje pasiekti tai, kas vakar atrodė neįmanoma“, – teigė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)