„Pasibaigus vasarai, kai nutilo visi „Pop Ladies“ koncertų maratonai, kai pagaliau truputėlį prisėdome, galime drąsiai jums pristatyti naujieną bei parodyti, kas papildė mūsų kolektyvą. Augustė daugelio TV projektų, tokių kaip „Lietuvos balsas“ ar „X Faktorius“ dalyvė, puikaus balso savininkė“, – pranešime spaudai sako Natalija.

„Mielai priėmeme į savo tikrai nusistovėjusį kolektyvą,nes ji puikiai dainuoja, tai pagrindinis kriterijus“, – šypsosi Katažina Zvonkuvienė.

„Be to, Augustė miela mergina, ji jau spėjo pavergti ir mūsų klausytojų širdis, nes su grupe „Pop Ladies“ koncertuoja jau visą vasarą. Mes su merginomis jau spėjome ją pakrikštyti, bei skubame pristatyti ir jums.
Po šios fotosesijos seks nauja daina su vaizdo klipu, kurį pristatysime neužilgo“, – sakė Liepa Narkevičienė.

O dabar drauge su pokyčiais grupės narės pristato vasarišką fotosesiją, kurios tematika ir bus sukurtas ir vaizdo klipas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)