Liudininkų teigimu, apie pusę 5 val. ryto jaunas vyras nukrito nuo laiptų. Nors renginio dalyviai tikino nematę, kokiomis aplinkybėmis įvyko minimas incidentas, tačiau pastebėta, kad nukentėjęs vyras buvo akivaizdžiai apsvaigęs. Teigta, kad nukentėjusysis patyrė veido sužalojimus, stipriai kraujavo.

Į įvykį atvyko policija. Pareigūnai „Lofto“ viduje rado ant grindų gulintį vyrą. Kaip paaiškėjo, nukentėjusysis – 1991 m. gimimo.

Delfi žiniomis, krauju pasruvusiam 29-erių vyrui buvo prakirstas smakras, lūpa, nuskilęs dantis.

Pats renginio dalyvis aiškino, kad prieš jį niekas jėgos nepanaudojo ir niekas jo nenustūmė – vyras tikino iš antro aukšto iškritęs pats, kai užsnūdo atsirėmęs į turėklus ir, neišlaikęs pusiausvyros, netikėtai nusirideno laiptais žemyn.

Vyrui prireikė medikų pagalbos, jis buvo išvežtas į ligoninę. Tačiau ir čia netrukus nutiko neeilinė situacija – minimas pilietis pasišalino iš gydymo įstaigos niekam nieko nepranešęs.

Festivalio organizatoriai, praūžus pirmajai renginio dienai ir apie tai platindami spaudos pranešimą, apie nelaimingą įvykį nutylėjo.

„Loftas Fest’20“ šiemet vyksta jau devintą kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)