„Naktinių personų“ kūrinius atliko Amberlife, Sasha Son(g), Mantas Jankavičius, kitos Lietuvos scenos įžymybės.

Pusantros valandos vėlavęs renginys sukvietė dešimtis „Naktinių personų“ gerbėjų, tarp kurių galima buvo pamatyti ir žurnalistę Jurgą Klimaitę-Riebling, stilistus Kęstutį Rimdžių ir Mantą Petruškevičių, dainininkę Nedą Malūnavičiūtę. Vis dėlto dauguma koncerto lankytojų buvo jaunos merginos, kurioms daug daugiau emocijų sukėlė Manto Jankavičiaus ir jį lydinčių šokėjų atliekama daina nei, pavyzdžiui, realybės šou dalyvių Vudžio ir Grūdo atliekamas anuomet kultinis „Naktinių personų“ kūrinys „Sukasi ratu“.

Tądien „Naktinių personų“ įkūrėjas Aras Vėberis šventė savo 40 metų jubiliejų, tad kiekvienas lipantis į sceną nepraleido progos pasveikinti vieno iš „Naktinių personų“ įkūrėjų.

Be sveikinimų nuo scenos girdėjosi ir kategoriškų pareiškimų. Antai grupės „Merlin“ vokalistas Feliksas Kutka ant scenos piktinosi Lietuvos parlamentu, visiems girdint pareikšdamas, jog „Seimas – šūdas!“ Aplinkiniai į tokį pasakymą reagavo santūriai. Kiek vėliau klubo lankytojams pasirodžiusios „Blogos mergaitės“ patikino, jog „mes – geriau už „Yvą“. Tiesa, tai pareiškusi mergina vėliau nepaaiškino, kuo būtent.

Renginį vedęs Marijonas Mikutavičius ramino gerbėjus, kad Alanas tą vakarą koncertuoja Šiauliuose ir vėliau gali atvykti į koncertą, tačiau dainininkas taip ir nepasirodė.

Dvi valandas trukęs renginys baigėsi be „bisų“, nuskambėjus Ericos Jennings ir Viktoro Diawaros dueto atliekamam kūriniui „Kaltas ruduo“. Tad nors Vilius Alesius irgi buvo klube, tačiau prie savo kolegų iš grupės „Skamp“ neprisijungė. Panašiai elgėsi ir grupės ŽAS nariai Marius Berenis, Gidonas Šapiro ir Linas Zareckas. Nors koncerto reklamoje buvo anonsuojama grupė ŽAS, jų gerbėjai liko nusivylę ir dainuojančių vyrų neišgirdo. Gerbėjai nesulaukė ir žadėtų grupių „69 danguje“, „Biplan“, Natalija ir Deividu Zvonkų dainų.

Renginio akimirkos – DELFI fotogalerijoje

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją