Modernus skambesys, intriga ausims – naujoji klubinė „Naktinių Personų" programa atpūtė gaivų pavasarinį proveržį publikai, kuri jau spėjo pasiilgti šios grupės.

Nuoširdumo ir kokybės ženklu pažymėta muzika įgijo naujų spalvų – tai liudija apie „personų” atvirumą ir drąsą ieškoti vis naujų išraiškos formų. Naujoji klubinė „Naktinių Personų" programa parengta kolaboruojant su kompozitoriumi Vitu Vaičiuliu, kuris savo pozicijas lietuviškos elektroninės muzikos scenoje išsikovojo dirbdamas su Electronic I, bei kitais projektais.

Ne vieną mėnesį trukusio intensyvaus darbo įrašų studijoje rezultatas – visiškai nauji kūriniai, „sugulsiantys” į būsimą albumą, ir šių dienų dvasią įūnijančios puikiai žinomų Naktinių Personų dainų aranžuo tės. Nepaisant to, kad skambesys tapo modernesnis, visas naujosios programos atlikimas gyvas ir perteikiantis energiją klausytojams.

Daugiau vakarėlio akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)