Daugiau nei metus brandinto albumo pristatyme “My Favourite Gun” ketveriukė susirinkusius gerbėjus nustebino išskirtine energija, melodingumu bei nuoširdžiais tekstais išsiskiriančiomis jau žinomomis bei dar niekur negirdėtomis dainomis. Stebint gyvo garso koncertą susidarė įspūdis, kad charizmatiškieji rokeriai melodingomis roko kulkomis sužeidė ne vienos dailiosios lyties atstovės širdį.

Tiesa, muzikinę išpažintį scenoje rokeriai atliko ne vieni. Scenoje su vokalistu Justinu Lapatinsku uždainavo “žasas” Marius Berenis-Tru. Airiškam kūriniui keltiškų prieskonių suteikė smuikininkas Tadas Dešukas. Pasveikinti su debiutiniu albumu atėjo ir visa “Skamp” trijulė, drauge su vakaro kaltininkais taip pat atlikusi siautulingą pasirodymą.

Tąvakar naktinio klubo pamatus drebinančios grupės albumo pristatymo nepraleido ir Jurgis Didžiulis, “skampo” Viliaus Alesiaus žmona, aktorė Eglė Driukaitė bei tiesiai iš labdaringo renginio filmavimo atskubėjęs Marijus Mikutavičius.

Sostinę roko dvasia užkrėtę “My Favourite Gun” vaikinai kitą savaitę nuodėmingai pasiutusiu muzikos virusu ketina užkrėsti uostamiesčio publiką, o vėliau ir kitus didžiuosius šalies miestus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją