„Mačiau juos „Coke Live“ Krokuvoje, kartą Gdynioje „Open’er“ festivalyje, o kitais metais tame pačiame „Open’er“ jų pasirodymą kažkaip praleidau. Vėliau draugas sakė, kad tai buvo geriausias viso festivalio koncertas“, – sako „Humoro klubo“ narys melomanas Paulius Ambrazevičius.

Iš grupių, įvertintų geriausiais gyvais pasirodymais, „Crystal Fighters“ turėtų gauti ypatingą apdovanojimą už atgarsį „Twiteryje“.

Po kiekvieno jų pasirodymo šimtai euforiškų komentarų („siiiiiick“ ar „amaaaaaziinng“) verčia prieiti prie išvados – vos vienas vakaras su šia kompanija palieka be žado ir išjudina net didžiausias nuobodas.

„Crystal Fighters“ nariai yra tarsi atkeliavę iš kito pasaulio, koncertuose vieną po kito traukia daugumai nepažįstamus instrumentus. Vieną akimirką jie visus užkrečia pirmykščiams šokiams pagal genties ritmą, kitą akimirką, žiūrėk, jau tampa laikmečiui nepavaldžiais viliotojais ant scenos.

Crystal Fighters – Champion Sound

„Bandžiau juos į Lietuvą prisikviesti daugiau nei metus, tačiau kai grupė yra ant didžiausios bangos, mažesni jaukesni koncertai tokioms grupėms nėra prioritetiniai. Vis dėlto po daug derybų ir pažadų – pavyko juos prisikviesti į „Bushmills Live“ seriją“, – pirmuoju „Lofto” sezono koncertu džiaugiasi Victoras Diawara.

„Tai spalvingiausias karnavalas, nesustabdomas reivas ir truputėlis Helovino“, – beveik maksimaliu įvertinimu grupę apdovanoja vienas svarbiausių britų laikraščų „The Guardian“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją