„Atsinaujinę savo internetinę svetainę, MTV žiūrovams ir mtv.lt lankytojams iškart galime pasiūlyti, ko jie nori labiausiai – naujienų. Kiekvieną savaitę MTV ir muzikos fanus stebinsime naujausiais, dar rinkoje nepasirodžiusiais albumais, kuriuos jie be jokio vargo galės klausyti mūsų svetainėje. „MTV už dyką“ - tai galimybė kiekvienam išklausyti naujausią albumą, kol jis dar nėra parduodamas“, - sakė „MTV Networks Baltic“ Skaitmeninių medijų specialistė Ema Segal.

Jau dabar visi norintys gali apsilankyti atsinaujinusioje MTV Lietuva svetainėje ir paklausyti vieno sėkmingiausių šios dekados atlikėjo iš Didžiosios Britanijos Jameso Blunto albumo „All The Lost Souls“.

James Blunt, jau susilaukęs svaiginančios šlovės su ankstesniais savo albumais, šįkart išleido trečiąjį „All The Lost Souls“. Atlikėjas yra labai mėgiamas ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir visoje Vakarų Europoje.

Be to, 2005 metais Jungtinėse Amerikos Valstijose, atlikėjas buvo nominuotas penkioms Grammy apdovanojimų statulėlėms su savo didžiausiu hitu „You‘re Beautiful“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją