Panašu, kad kaimyninės šalies duetas jau spėjo užsitarnauti Lietuvos klausytojų simpatijas – tai trečiasis PeR pasirodymas Vilniuje. Bene daugiausiai gerbėjų dėmesio mūsų šalyje PeR užsitarnavo apšildydami dubstep ir beatbox atlikėjo Dub FX koncertą praėjusių metų pabaigoje. Tąkart ritmingos muzikos improvizacijų įaudrinta minia niekaip nesutiko “paleisti” vaikinų nuo scenos ir, atrodo, net privertė susirinkusią minią trumpam pamiršti pagrindinę to vakaro žvaigždę.

Tą patį vakarą scenoje pasirodys ir Viktoras Diawara, jis publiką linksmins visiems žinomais ir pamėgtais "No DJs" “mash up” ritmais. Lietuviškos muzikos mylėtojus pralinksmins "Biplan" vyrukai, o pačiais energingiausiais naktinėtojais pasirūpins mylimiausias didžėjus Lietuvoje – DJ Mamania. Jis užtikrins, kad "MRU Aftersession Party" nesibaigtų iki ryto ir būtų pažymėtas su trenksmu.

Grupės PeR daina Latvijos nacionalinėje Eurovizijos atrankoje:


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją