„Kai esi penkių asmenybių grupėje, neretai tenka paieškoti kompromiso. Su šiuo projektu nebus jokių kompromisų“, – sako Kastetas.

„Tai bandomasis pasirodymas, tačiau faktas, kad, kaip visada, atiduosim daug energijos ant scenos“, – Kastetui antrina Donciavas.

„Kastetas VS. Donciavas“ savo bendrą programą pristatys „LRT Opus Gyvai“ renginyje prieš pat didžiausias metų šventes – jau gruodžio 21 d., šį šeštadienį. Jiedu apšildys britų saksofonininką Mr. Woodnote.

Pasirodo, „G&G Sindikato“ atsiradimo kertine priežastimi 1998 m. tapo į Svaro rankas pakliuvęs muzikos rinkys „Pionieriai“, kurį išleido jau tada kartu muzikavę Kastetas su Donciavu.

Mr. Woodnote Lietuvoje filmuotas klipas:

„LRT Opus Gyvai“ pagrindinė žvaigždė, australų kilmės Mr. Woodnote, groja ne tik sakofonu, bet ir fleita bei dar keliais kitais muzikiniais žaislais.

Užteko kelių improvizuotų gatvės šou su legendiniu Dub Fx Bristolyje ir pasaulis išgirdo – saksofonas gali išties vežti. Mr. Woodnote į Lietuvą trečią kartą atvyksta kartu su dviem vokalistais – Lil Rhys ir Eva Lazarus. O jų pasirodymui publiką paruoš „Kastetas VS. Donciavas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)