Tai - paskutinis atlikėjos turo koncertas - „Sun&Moon” albumas praėjusią savaitę jau buvo pristatytas Kaune bei Klaipėdoje. Monique savo gerbėjus pakvietė į kiek netradicinėje vietoje rengiamą koncertą. Jaunoji atlikėja koncertą surengė energetikos ir technikos muziejuje.

Energetikos ir technikos muziejus renginiui buvo pasirinktas neatsitiktinai. Atlikėja prisipažįsta, kad ilgai ieškojo išskirtinės erdvės pirmojo albumo pristatymui. Ilgai svarsčiusi įvairius variantus, Monika džiaugiasi atradusi šią vietą – muziejaus erdvės bei jose esantys technikos elementai bei eksponatai taps natūralia ir neatskiriama pasirodymo scenografija.

Gerbėjai Monique pasitiko itin audringai - nedidelėje muziejaus erdvėje aidėjo šūksniai. Savo pasirodymą kūriniu "Nauja istorija" pradėjusi M. Pundziūtė penktadienio vakarą atliko ir kitas gerai žinomas dainas „Dviese”, „Man nebaisu”, „Palauk dar”.

Publika taip pat išgirdo naujus singlus, sugulusius į dvigubą albumą „Sun&Moon”.

"Kažkuriuo metu vidury dienos man atėmė kvapą, nes aš supratau, kiek žmonių ateina į mūsų koncertą. Šis vakaras mums be galo ypatingas, džiaugiuosi nauju albumu ir džiaugiuosi, kad galime džiaugtis su jumis. Taip stipriai jaudinuosi, bet užlipus ant scenos pamiršti tą baimę", - po pirmojo kūrinio kalbėjo Monique.

Dviejų dalių koncertas atspindėjo dvi atlikėjos muzikines kryptis. „Sun” – tai muzikinio projekto „X Faktorius” nugalėtojos solinės pop dainos. Elektroninė koncerto bei albumo dalis „Moon” – kūrybinio projekto „Mark Les & Monique”, kurį M. Pundziūtė kuria kartu su muzikos prodiuseriumi Mariumi Leskausku, darbai.

Kartu su Monique penktadienio vakarą pasirodė ir Justinas Jarutis, duetas atliko kūrinį „Stay with me”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)