Socialiniuose tinkluose ir viešumoje gerbėjams besišypsanti jauna mergina pirmą kartą atvirai prisipažįsta, kad pastarieji metai nebuvo tokie lengvi, kaip gali pasirodyti. Ne kartą teko slėpti ašaras, o dėl dingusio balso buvo svarstymų atšaukti suplanuotus pasirodymus.

„Kūrybinis procesas nėra vien tik žiedlapiais klotas. Buvo akimirkų, kai po repeticijų ar įrašų slėpiausi nuo komandos džiovindama ašaras. Nenorėjau pasirodyti silpna, pripažinti, kad ne viskas gaunasi taip lengvai, kaip norėčiau,“ – sunkų laikotarpį prisimena Monique.

Ilgą laiką kamavęs karščiavimas, didžiuliai gerklės skausmai kėlė nerimo visai atlikėjos komandai. Dėl prastos savijautos ne kartą teko atidėti albumo įrašus su prodiuseriais Vytautu Bikumi, Kasparu Meginiu bei Edgaru Žaltausku.

Tiesa, scenoje koncerto metu Monique netikėtai pakvietė V. Bikų į sceną vienai dainai ir jį pavadino savo gyvenimo meile, tačiau neilgai trukus pasitaisė tikindama, kad galbūt kiek perlenkė, tačiau sakė yra įsitikinusi, kad ji - viena iš trijų mylimiausių jo moterų po žmonos ir dukros.

„Jis matė mane ir geriausiomis dienomis, ir verkiančią“, - atskleidė atlikėja.

Monikos gerbėjai po kiekvieno kūrinio į sceną jai nešė daugybę dovanų: pliušinių meškiukų, plakatų, gėlių. Atlikėja taip pat buvo apdovanota tortu su užrašu „Virš vandens“.

„Gydžiausi vaistais, ieškojau alternatyvių būdų sustiprinti balso stygoms – tačiau kuomet niekas nepadėjo, supratau, jog reikia kovoti ne su virusu, o su stresu. Jis ir buvo pagrindinė mano bėdų priežastis. Nusiraminusi supratau, kiek nuostabių žmonių mane supa – jie daro viską, kad albumas skambėtų puikiai. O man pasisekė, kad vienintelis dalykas, kurį reikia daryti, tai, ką moku ir ką darau išvisos širdies – dainuoti,“ – dar anksčiau yra sakiusi albumą „Virš vandens“ gerbėjams Vilniuje pristačiusi atlikėja.

Albumo pavadinimui išrinktas kompozitoriaus V. Bikaus kūrinys, padėjęs atlikėjai nepalūžti sunkiausiomis akimirkomis.

„Prisiminkite, kad tai, kas reikalauja daug darbo, pastangų ir laiko – yra verta. Reikia laikyti galvą virš vandens, net jei vanduo labai gilus,“ – nusišypso Monique.

Futuristiniame pasirodyme scenoje Monique pasirodė su dainininkais Mantu Jankavičiumi, Justinu Jaručiu. Šou kurti padėjo šokėjai Naglis Bierancas, Justas Žilinskas, Edgaras Kerpė ir Dominykas Pijus Fabijonas.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)