Pirmoji dainos premjera įvyko jau šį penktadienį Monikos Marijos turo koncerto metu Šiaulių arenoje, kur atlikėja pirmą kartą gyvai atliko dar niekam negirdėtą naujausią savo dainą „Safe Zone“. Naująjį Monikos Marijos kūrinį arenos publika palydėjo didžiausiomis ovacijomis. Su Mariumi Leskausku vis dar tobulinamą bendrą kūrinį galimybę išgirsti turės ir rytojaus koncerte dalyvausiantys klausytojai.

„Labai noriu ir siekiu gyvenime apsupti save žmonėmis, su kuriais galiu būti atvira ir kurie su manim galėtų būti atviri, manau, kad tai geriausias sėkmės receptas. Džiaugiuosi, kad per tiek metų pagaliau to išmokau ir dabar šalia savęs turiu būtent tokius draugus, komandą su kuria dirbu. Nuo pirmų susitikimų Lietuvos Balse su Mariumi gerai sutarėme, labai vertinu jo talentą, įdirbį, profesionalumą ir, svarbiausia, lankstumą. Norėjau, kad prie mano dainos dirbtų žmogus, su kuriuo turėtume tuos pačius, kaip aš sakau, „kūrybinius laukus". O dabar būtent taip ir yra, todėl smagu, jog procesas vyksta sklandžiai!“,- apie bendrą darbą su Mariumi Leskausku sako Monika Marija.

Atlikėjai koncertas Šiauliuose buvo ypatingas ne tik dėl premjeros. Tai – pirmasis koncertas, kurį gyvai stebėti Monika Marija pakvietė ir savo tėvus. Jau anksčiau mergina yra pasakojusi, jog prašydavo savo šeimos į jos pasirodymus neiti, nes tai verčia Moniką Mariją dar labiau nerimauti ir jaudintis. Vis tik šį kartą naujosios atlikėjos premjeros tėvai praleisti neketino.

„Stovėdama ant scenos prisipažinau publikai, kad jaudinuosi labiau, nei teko per ankstesnius turo koncertus, nes man labai rūpėjo, kaip mano pačios kūrybą priims mano klausytojai, mano kraštiečiai, taip pat ir mano šeima. Dainai pasibaigus buvau labai maloniai nustebinta žmonių reakcijos, taip pat po koncerto sulaukiau daug komentarų iš pabendrauti, nusifotografuoti priėjusių žmonių! Tačiau visiškai nuginklavo mamos ir tėčio žodžiai - nors angliška muzika nėra jų pati mėgstamiausia, daina jiems labai patiko ir sakė, kad approve‘ina"!“,- šypsodamasi pasakoja Monika Marija.

Pirmasis Monikos Marijos kūrinys išleistas bus jau gegužės mėnesį. Kol klausytojai turės galimybę jį išgirsti, atlikėja dalinasi penktadienį vykusio koncerto Šiauliuose akimirkomis, kuriame užfiksuoti ir jautrūs kadrai su Monikos Marijos mama ir mylimuoju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)