„Įsivaizduokite: saulėlydis, tu ir tavo artimas valtelėje. Ir muzika”, – pranešime spaudai kalba M. Linkytė ir atrodo, kad užsimerkus išties galima pajusti tokios akimirkos intymumą romantišką rugpjūčio vakarą.

Atlikėja pasakoja, kad gražiausi vasaros vakarai jai siejasi su besileidžiančia saule, plaukais žaidžiančiu vėju, vandeniu. Kai gali ganyti bangas, jausti malonią jų gaivą, įkvėpti miškų, pušynų. Šalia – mylimas žmogus, o virš galvų – krentančios žvaigždės.

„Rugpjūčio 21-osios vakarą aš jus būtent į tokį pasimatymą ir kviečiu Palūšės valtinėje, – tęsia M. Linkytė. – Akustiniai koncertai man yra visiška magija: dviejų valandų pokalbis su kiekvienu atėjusiu, kai galiu pamatyti jūsų akis, šypsenas, girdėti atodūsius. Kai esate taip arti ir taip lengva jus jausti! Muzikoje nebelieka nereikalingų garsų. Esu tik aš ir vienas instrumentas. Jei ir norėčiau kuo nors prisidengti, tokiais vakarais tai tiesiog neįmanoma. Ir kaip man patinka, jog mūsų pasimatymo vakarą slapta galėsiu padovanoti bent keletą naujausių dainų eilučių, kurias įprastai iki išleidimo išgirsta tik 6 artimiausi mano draugai.”

Palūšės valtinės scenoje, svinguojančioje ant vandens, taip ir bus: tik Monika ir jai gitara akompanuojantis Žygimantas Kepenis. O į akustinį koncertą Nidoje atlikėją lydės pianistas Giedrius Nakas.

„Tikiu, tai bus dar vienas idealus vakaras, kurį surengsime „Line Up Nida” scenoje. Čia pat – marios, laivai... Mano artimi žmonės žino, jog turiu stiprią ir besąlyginę meilę Nidai, jos smėliui, jūrai ir švelnioms marių bangoms. Rugpjūčio 25 dieną ten ir sugrįžtu. Kartu palydėsime saulę, romantiškai susiglausime, dainuosime, kalbėsimės”, – sako M. Linkytė.

Rugpjūčio 26 d. pasimatymas su Monika, dainomis ir pokalbiais įvyks Palangos muzikos klube „Vandenis”. „Nors koncerto metu nepamatysime, kaip saulė leidžiasi į jūrą, galiu pažadėti, kad tą pajausti tikrai galėsime visi, – tikina atlikėja. – Jūra yra mano stichija ir mano namai, visada gera ten grįžti. Ypač su muzika. O šiame koncerte man gitara pritars Tadas Daumantas. Tegul tai bus pačios švelniausios vasaros pabaigtuvės.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)