Monika ir Vaidas nuoširdžiai džiaugėsi įvykusiu pasirodymu. „Mums tai buvo labai brangus ir gražus renginys – akustiniai koncertai yra mano mylimiausia susitikimo forma su žiūrovais ir klausytojais”, - sakė Monika. Jie abu tvirtino, kad atmosfera buvo šilta ir jauki – žmonės duetą puikiai priemė. Jie abu dainavo ir po keletą dainų iš savo skirtingų solinių albumų. „Itin teigiama žmonių reakcija mums abiems buvo be proto svarbi ir reikalinga..., - šypsosi Monika ir Vaidas, - trumpai tariant, koncertas praėjo super ultra mega fainai!”.

Akustinis Monikos ir Vaido dueto koncertas buvo surengtas specialiai publikai – lyg didžiausia padėka už palaikymą, gražius žodžius ir tikėjimą jų pasirodymu „Eurovizijoje”. Salė buvo perpildyta, o gyvai atliekami dainininkų kūriniai, akomponuojami fortepijono, buvo sutikti dideliais plojimais. Žinoma, koncertas neapsiėjo be linksmybių – Monika ir Vaidas žinomi kaip gerą humoro jausmą turintys atlikėjai.

Prie juodo fortepijono derėjo Monikos apranga – ilga juoda suknelė ir visai nauja trumpų plaukų šukuosena. Tiesa, dar labiau ją puošė šalia esantis Vaidas, savo žavia šypsena tirpdęs salėje sėdinčiųjų širdis.

Viena iš koncerto klausytojų Diana negailėjo Monikai ir Vaidui komplimentų: „Ne tik ausiai malonu klausyti jų dainų, bet ir žiūrėti į juos gera – tokius jaunus, aktyvius, charizmatiškus ir talentingus žmones”. Tiesa, nors koncertas, pasak Dianos, sugriebė už širdies ir buvo labai jautrus, ji vis galvojo, kad iš Monikos ir Vaido išeitų graži pora. „Tikrai, galėtų jie ir susiburkuoti, tai džiaugtųsi Lietuva!, - juokėsi moteris, - o gal jau susiburkavo, tik niekam nesako?”.

Kitas klausytojas Vytautas, į koncertą atsivedęs ir visą savo šeimą sako, kad neturėjo kito pasirinkimo, tik – eiti. „Mano vaikai ir žmona visą laiką sekė „Eurovizijos” naujienas, vis sirgo už Moniką ir Vaidą, todėl norėjome pradžiuginti vaikus, kad šį gražų duetą pamatytų gyvai, - sako vyras, - kai vaikai priprato prie jaukios aplinkos, visai įsidrąsino – koncerto klausėsi prie pat atlikėjų kojų, įsitaisę ant scenos”.

Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos gerbėjai vasarą ir toliau galės klausyti dueto pasirodymų Palangos Kurhauzo salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)