„Mes grįžome prie natūralaus rokinio ir bliuzinio pagrindo, nuo kurio, tiesą sakant, ir pradėjome“, – apie albumo muziką sako M.Marijonas.

Albumą „Baigėme mokyklą“, kuriame yra 10 kūrinių ir kurį originaliai iliustravo dailininkas Andrius Zakšauskas, dainininkas skyrė visiems, kuriems nepasisekė. Pasak M. Mikutavičiaus, būtent apie tokius žmones galvodamas jis ir rašė tekstus.

„Visą laiką man buvo žavūs personažai, kuriems kažkas nesiseka, kurie nespėja su šiuo pasauliu. Nespėja būti savimi pasitikintys ir tokie žavūs kaip dabar kultas visur yra. Aš kreipiausi visada į tuos bičus ir tas moteris, kuriems kažkas sulūžo gyvenime, nors jie planavo visai kitaip. Kažkas nuvylė, nors jie tikėjosi visai kito ir kažkas buvo paliktas, nors galvojo, kad su tuo žmogumi visą gyvenimą nugyvens“, – apie jį įkvepiančius žmones sakė M. Mikutavičius.

Paklaustas, ar jau sugavo savo gyvenimo žuvį (red. pastaba - albume yra daina „Mano didžiausia žuvis“), dainininkas, TV laidų vedėjas ir žurnalistas sako nežinąs, ar tai yra įmanoma.

„Kai žvejas pagauna savo gyvenimo žuvį – jis nori pagauti didesnę. Taip, kad ne vienas žmogus, manau, iki savo mirties taip ir nepagauna jos“, – teigia savo asmeninį gyvenimą nuo žiniasklaidos slepiantis muzikantas.

Vaizdo reportaže – atviras pokalbis apie naujausią albumą, meilę muzikai ir gyvenimui su vienu geriausių ir populiariausių Lietuvos atlikėju M. Mikutavičiumi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją