Savo palaikymą šių metų ekspedicijos dalyviams išreikš „G&G Sindikatas“, "Skamp", Algirdas Kaušpėdas, Jurgis Didžiulis, Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“, Jo metu galėsi susitikti ir pabendrauti su „Misija Sibiras“ dalyviais, žymiais žmonėmis.

Koncerto metu visi norintieji galės palikti simbolinę žinutę tiems, kurie už tūkstančių kilometrų užgeso taip ir nesulaukę progos sugrįžti. Jos drauge su šių metų ekspedicijos dalyviais keliaus į tautiečių tremties ir kalinimo vietas Sibire.

„Tradicinę palaikymo akciją-koncertą šiemet rengiame tragiškus mūsų tautai įvykius žyminčios Birželio 14-osios išvakarėse. Todėl visus kviečiame į renginį ateiti ne tik su puikia nuotaika, bet ir turėti su savimi lietuviškos atributikos. Taip sukursime ypatingą atmosferą, puikiai praleisime laiką ir išreikšime pagarbą negrįžusiems“, - teigia labdaros ir paramos fondo „Jauniems“ direktorius Arnas Marcinkus.

Tapti projekto dalimi ir išreikšti palaikymą šių metų ekspedicijos dalyviams gali ir įsigijęs prekyboje ką tik pasirodžiusią, unikalią, menininko Tado Gutausko sukurtą „Misija Sibiras“ atributiką.

Projekto „Misija Sibiras'13” ekspedicija liepos 17-ąją, Pasaulio lietuvių vienybės dieną, išvyks į Rusijos Federacijos Tiumenės sritį. Čia likusias tautiečių kapinaites laikas pasiglemžti gali jau artimiausiu metu, tad komandos narių laukia ypač sudėtinga ir atsakinga užduotis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją