Žinią, kad antradienį mirė žinomas Rusijos atlikėjas, pranešė meno vadovas Sergejus Gorokhas. „RIA Novosti“ priduriama, kad kol kas nėra žinoma, kada bus galima atsisveikinti su B. Moisejevu, neskelbiama ir laidotuvių data.

Delfi primena, neseniai užsienio žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad didelių sveikatos problemų turintis Rusijos atlikėjas Borisas Moisejevas nusprendė perleisti savo turimą nekilnojamąjį turtą artimiems bičiuliams.

Kiek anksčiau su Ala Pugačiova ir jos šeima artimus santykius palaikęs B. Moisejevas patyrė net du insultus, žinomas dainininkas beveik nesirodė viešumoje ir gyveno uždarą gyvenimą.

Tai, kad jis ėmė perrašinėti turtą, bylojo apie prastėjančią vyro sveikatą.

Remiantis teleprogramma.com informacija, 68-erių Moisejevas primadonos dukrai Kristinai Orbakaitei padovanojo daugiau nei 200 tūkst. eurų vertės butą, esantį Latvijoje, Jūrmaloje. Ši žinia buvo pranešta populiarios laidos „Tu nepatikėsi“ metu.

B. Moisejevas gimė Baltarusijoje esančiuose pataisos namuose, jo motina buvo politinė kalinė. Atlikėjas nuo mažens turėjo įvairių sveikatos problemų.

2006 metais žinomam vyrui buvo suteiktas Rusijai nusipelniusio artisto vardas, muzikinę karjerą jis pradėjo devintajame dešimtmetyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)