Atlikėja visada žavėjosi „Depeche Mode” kūryba, būtent tai ir paskatino įrašyti akustinę „Enjoy The Silence” dainos versiją, rašoma pranešime spaudai.

„Šią mano idėją įgyvendinti padėjo vienas talentingiausių Lietuvos pianistų Paulius Zdanavičius. Žaviuosi Paulius muzikalumu ir gebėjimu perprasti kitą. Kai pirmą kartą susitikome aptarti dainos įrašo, parepetuoti, atrodė, kad jau nuo pirmų akordų abu supratom kaip norime kūrinį pateikti, pasakoja Milda. Daina kupina emocijų, jausmų, išgyvenimų, tad mums reikėjo tik įdėti dalelę savęs ir džiaugiamės rezultatu. Estetika man labai svarbi, tad smagu, jog vaizdo klipą sukūrė režisieriaus Aleksandro Broko komanda „MediaEstetika“ – vos per pusdienį muziką nuspalvino vaizdu.“

Milda Rasilavičiūtė įsitikinusi, kad šiuo neramiu pandemijos laikotarpiu vienas geriausių būdų atsipalaiduoti ir nusikelti mintimis į malonius prisiminimus yra muzika.

„Kiekvieną kartą girdėdama šią dainą jaučiuosi lyg būčiau ne žemiškajame pasaulyje, o kitoje erdvėje. Tokie „pabėgimai“ suteikia peno kūrybiškumui ir idėjoms. Tikiuosi, kad mano gerbėjų tarpe yra ne vienas „Depeche Mode“ gerbėjas ir mano naujas „koveris” padės sužadinti gerus prisiminimus ar sugalvoti kokių nors nuostabių svajonių“, gerą visų nuotaiką bando palaikyti Milda Rasilavičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)