Melagio diena pasirinkta ne veltui, tai ne apgaulė, tai mažytis pokštas, suteikiantis vilčių besiformuojančiai jaunimo laisvalaikio kultūrai.

Stebuklinga vieta, pažymėta šviečiančiu žalio trikampio ženklu - 56 kvadratiniai metrai, kurie daugeliui tapo antraisiais namais, prie geriausių norų šiandien nesutalpintų visų, norinčių paminėti šią datą, todėl veiksmas perkeliamas iš „Play Club“ į „Mulen Rouge“ sales.

Dviejose erdviose salėse vyks gyvos bei elektroninės muzikos sintezė, nuo „artrock“ ir „soul“ iki „funk“ ir „electro“. Ant scenos pasirodys Lietuvos muzikos korifėjai, nenuilstantys demokratijos bei laisvos minties skleidėjai - grupė „Skylė“ kartu su unikalaus balso savininke Aiste Smilgevičiūte, taip pat daugiau nei penkmetį tylėjusi, kadaise visų širdis graudinusi, sugrįžta Šiaulių miesto deivė – dainininkė Saulė su nauja grupe „Neshakota Zet“, populiariausias Vilniuje alternetyvios elektroninės muzikos projektas „Headandshoulders“, nauja žvaigždė sužibusi „Eurovizijos“ nacionaliniame konkurse Evelin projekte „Marcipanai“, bei daugybė Lietuvoje puikiai pažįstamų diskžokėjų.

Mantas T. Ir Gvidas B. (Partyzanai DJ`s) groję su pasaulyje garsiausiais didžėjais kaip: The ORB, Ivan Smagghe, Arnaud Rebotini, Tiefschwarz, Damian Lazarus.

Prie daugybės muzikinių projektų prikišę nagus Mazilis (Retroactive DJ`s) ir Deneez („One Ear Stereo“), Tadeu Nice ir Domino („Deep Inc.“) groję greta tokių įžymybių, kaip Sanches, Minus 8, Jef K, Jon Lemmon, DJ Touche, DJ Shaddy, Moscow Grooves Institute, Lenny Fontana, Ian Pooley, DJ Deep ir kt., Domas OK ir Bytlas (Eclectic), talentingieji „.eXitLabEL.“ ir daugelis kitų Play Club pagerbsiančių veikėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)