Singlą išleido šokių muzikos šacho Fatboy Slim valdoma įrašų kompanija “Skint”.

“Prieš gerą pusmetį atėjome į majspeisą, patiko, pasilikom ir po mėnesio gavom laišką iš Kissy Sell Out, kad “No Front Teeth” yra reivas ir jis įtrauks mus į savo topą. Dar po mėnesio gavome kitą laišką, kur dabartinis mūsų rūpintojėlis siūlė išleisti dainą, tiesa, pabrėždamas, kad pinigų nesitikėtume”, - dusdamas pasakojo Miss America. - “Pirmą kartą susipažinome su tuo, kaip veikia užsienis ir kaip į tai, ką sukūrei, reaguoja vakarėlių organizatorė iš Venesuelos ar transvestitas iš Londono. Vaikai, tai nejuokai!”

Nevisus metus diskotekų silpnavalius žudantis kūrinys tik dabar pasiekė parduotuves fiziniu pavidalu – jau beveik mėnuo, kaip singlas parduodamas skaitmeniniu formatu, kartu su “Nightmoves” atliku remiksu. “Nightmoves” sako, kad tai antras pagal gerumą jo darbas, kur kas galingesnis už remiksus Robbie Williamsui, Switch ar Klaxons. Beje, pagrindinė šokių muzikos parduotuvė Juno.co.uk “No Front Teeth” išankstinius užsakymus išpardavė per keletą dienų.

Internetinės svetainės “MySpace” aukomis tapusi DJ komanda šiuo metu yra pati populiariausia Baltijos šalių grupė šioje svetainėje. “Cha cha, brainstormai mažiau pasiklausymų turi!”, kikeno Kym Wild sukdamas lemputę į ką tik nusipirkto automobilio saloną. Tačiau Manfredas jį tuoj pat nuramino, kad gerumas nematuojamas populiarumu ir Kym Wild susimąstė.

“No Front Teeth” tik dabar oficialiai pristatomas Baltijos šalims, nors jau kuris laikas jam pagyrimus laido pats Fatboy Slim, Pete’as Tongas, “Groove Armada”, Annie Mac, “Punks Jump Up” ir kiti. Neformatinį kūrinį groja svarbiausia stotis Europoje – “BBC Radio 1”. Tai – pirmasis “Metal On Metal” kūrinys, iki jam pasirodant komanda jau remiksavo Datarock “I Used To Dance With My Daddy”, Tim Deluxe “Let The Beats Roll”, New Young Pony Club “Ice Cream” ir ką tik pabaigė Kissy Sell Out “Her”.

“Norėčiau susilaikyti nuo komentarų”, - trūkčioja raumeningus pečius Manfredas. - “Nes kad ir ką pasakyčiau, išeis, kad giriuosi. O visi žino, kaip man nepatinka girtis.”

Netrukus “Metal On Metal” kilnos rankas trijų didelių renginių scenose – kartu su Felix Da Housecat rugpjūčio 14d. “Saulės Smūgyje”, rugpjūčio 18d. Dubline vykstančiame “Eurocultured” ir kartu su visais “B2Gether” festivalyje rugpjūčio 24d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją