Kaip rašoma pranešime spaudai, dainininkas tikisi, kad susitikimas tokioje ypatingoje aplinkoje bus neeilinis.

„Koncertuoti bažnyčioje nusprendžiau neatsitiktinai. Norisi gelmės ir tikrumo. Norisi apie vadinamąją meilės dieną pamąstyti kiek kitaip, mažiau paviršutiniškai. Tai neturėtų būti viena diena metuose, kai savo mylimam žmogui nupirkę tulpių gaunam lauktą atsaką. Manau, kad įsileisdami šventę į savo vidų, pasikviesdami savo mylimąjį į koncertą ar kitaip parodydami dėmesį ir matydami jo švytinčias akis, įsitikiname, kaip svarbu būti dėmesingais nuolat,“ – dalijasi mintimis Mantas.

Vasario 14-osios koncerte skambės ne tik žinomiausi Manto kūriniai, bet ir dainos, sukurtos kino filmams „Pakeliui“, „Tadas Blinda. Pradžia“, spektakliui „Laisvi drugeliai“. Be gyvo garso grupės scenoje su Mantu pasirodys ir viena perspektyviausių jaunųjų Lietuvos pop muzikos atlikėjų Monique. Duetas akustiškai pristatys naujausią, dar niekur taip neskambėjusį, kūrinį „Ateities žmogus“. Vasario mėnesį šiai dainai taip pat bus išleidžiamas naujas Manto ir Monique bendras vaizdo klipas. „Ir viskas tik meilei, dėl meilės, meilėje, su meile... Žodžiu, santykyje tarp Tavęs ir manęs, mūsų ir Jūsų, meilės dieną – Šv. Valentino dieną! – šypsosi dainininkas.

Nors Šv. Valentino dieną atlikėjas turės progą koncertuoti tik sostinėje, jis džiaugiasi galėdamas pranešti, jog Kauno publika taip pat neliks pamiršta. Dar vieną meilei skirtą koncertą Mantas planuoja surengti Moters dienos proga, kovo 8 d., Kauno Vytauto Didžiojo universiteto salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją