„Noriu padėkoti, kad šį vakarą esate su manimi. Man tai daug reškia“, – po pirmos dainos su publika sveikinosi Jazzu.

Kaip rašoma pranešime spaudai, „Švyturio“ arenoje skambėjo visų itin mylimos Jazzu dainos „Aš skiriu tau šį lietų“, „Ką tu su manim darai“, „Lower than the Ground“ ar „Po Mano Oda“ ir kūriniai iš naujojo albumo, kurį pirmieji galėjo įsigyti arenoje susirinkę žiūrovai.

Justė prisipažino, kad pati nėra dar mačiusi savo albumo, todėl tai, kad kiekviena jo daina žiūrovų buvo sutikta su ovacijomis, tai suteikia dar daugiau energijos ir ji jaučia dar daugiau dėkingumo.

Kiekvieną dainą lydėjo susijusi istorija, padėka kūrusiems kartu ir padėjusiems kurti, juokas ir daug meilės. Žinomiausias dainas kartu dainavo visa arena.

Viena koncerto staigmenų tapo grupės „Lemon Joy“ kūrinio „Karolis“ versija, skambėjusi kitaip, bet ne mažiau įtaigiai. Didelį įspūdį viso koncerto metu darė šviesų dailininko Arvydo Buinausko sukurtas apšvietimas.

Visa šio turo programa tarsi atspindi Jazzu muzikinį kelią – nuo pirmųjų dainų, nepamirštant iki šiol didžiausių atlikėjos hitų, link aukščiausių solinės karjeros tikslų. Daug emocijų, mėgstamiausios gėlės ir nuostabi muzika – viskas atrodė tarsi tobulai sukurta švęsti meilę.

Prieš paskutinę dainą „Sugalvoki norą“ Justė Arlauskaitė-Jazzu pakvietė žiūrovus arčiau scenos: „Dabar labai linkiu visiems sugalvoti norą ir labai tikiu, kad jis išsipildys. Gal ne šiąnakt, gal ne rytoj, bet kažkada, tikiu, tai įvyks, nes norai pildosi. Aš kažkada galvojau, kad stovėsiu šioje scenoje, aš joje jau stoviu, tik jūsų dėka, ačiū už išpildytas svajones.“

Koncerto akimirkos:

Penktadienį Jazzu turas „WELCOME“ tęsis Panevėžio „Cido“ arenoje, vasario 21 d. „Siemens“ arenoje, vasario 23 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Pirmą pavasario dieną Šiaulių arenoje įvyks paskutinis Jazzu turo koncertas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)