„Deeper Upper“ – gerai žinomi atlikėjai alternatyviojoje Lietuvos muzikos scenoje, per daugiau nei dešimtmetį veiklos spėję suburti klausytojų ratą aplink tokius jų kūrinius kaip „Unity“ bei „Summer We Lost“. Po paskutiniojo jų albumo „Kino salė“, kuris išskirtinai buvo parašytas tik lietuvių kalba, šįkart grupė grįžta prie senesniojo, labiau gitarinio savo skambesio, bei anglų kalbos.

Kūrinio išleidimo datą, be abejo, padiktavo dainos tema – meilė. Pasak atlikėjų, „šis jausmas savyje talpina visas paletės spalvas – džiaugsmą, liūdesį, ilgesį, viltį. Manome, kad ši daina ir yra būtent tokia – vietomis melancholiška ir tamsi, bet čia pat primenanti apie viltį bei suteikianti energijos“.

Prie dainos įgyvendinimo dirbo įrašų režisierius Jurgis Masilionis, su kuriuo jau grupė darbavosi prie ankstesnių kūrinių albume „Kino salė“, o suvedimą atliko puikiai žinomas muzikos prodiuseris Rolandas Venckys-Innomine.

Taip pat prie įrašų sesijos prisijungė grupės „Timid Kooky“ narys Tomas Simniškis kuris atliko ryškias boso partijas kūriniui. Vizualine dalimi rūpinosi ir kūrinio viršelį sukūrė dizaineris Tomas Markevičius, kuris su grupe dirbo ir prie pastarųjų kelių projektų.

Grupė „Deeper Upper“ kartu skelbia ir kitą džiugą naujieną gerbėjams – koncerto datą į kurią kviečia visus kartu atšvęsti naujo kūrinio išleidimą. Koncertas vyks Vilniaus kultūros erdvėje „Kablys“, kovo 9 d.

„Deeper Upper“ – „Love Me“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją