Pradėdami kalbėdami apie savo pažintį, atlikėjai negaili gerų žodžių vienas kitam. Donny Montell prisimena: „Nuo pat pirmo mūsų susitikimo su Mario 2008- aisiais metais buvau sužavėtas jo kūrybiniu talentu. Mario yra muzikos genijus, turintis įtakos mano muzikai iki šiol.“

Donatas Montvydas pripažįsta, kad nuo pat paauglystės Michaelas Jacksonas buvo jo muzikinis autoritetas, iš kurio mokėsi ne tik šokio judesių, vokalo technikos, bet ir pasirodymo scenoje subtilybių. „Mario turėjo viziją ir pastūmėjo mane dainuoti Maiklo Džeksono maniera, išlaikant Motown muzikinį stilių“, - pranešime spaudai pridūrė atlikėjas.

Mario tikslas – sugrįžti prie to paties skambesio, su kuriuo prieš 14 metų prasidėjo jo kaip Mario Basanov muzikinė karjera. Tad abiejų atlikėjų bendras sumanymas išaugo į naują mini albumą „Truly Love“, kupiną ne tik disco spalvų, bet ir romantikos lengvumo pojūčių. Šie kūriniai taip pat bus išleisti Mario Basanov naujausiame albume jau šį pavasarį.

Abu EP kūriniai „Truly love“ ir „Feel Good“ atspindi 70- ųjų ir 80- ųjų disco / Motown stilių. Saldaus pirmo įspūdžio potyris sukuria teigiamą nuotaiką, leidžiančią patikėti meile iš pirmo žvilgsnio, bet ir atskleidžia vidinius jausmus, pasireiškiančius prieš tai niekad nepatirtais etapais.

Mario Basanov priduria: „Donny Montell yra ne tik vienas talentingiausių Lietuvos atlikėjų, bet ir perfekcionistas kaip aš, todėl kartu dirbti yra ne tik įdomu, bet ir rezultatas džiugina“.

Naujuosius kūrinius išgirsti galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)