Grupė žada iš tiesų įspūdingą pasirodymą. Vienoje scenoje susirinks visos „Man-go“ kartos. Kartu ir vėl pasirodys Rima Petrauskytė-Paulauskienė, Viktorija Perminaitė-Emanuel, Lina Šerpytė, Gabija Sruogiūtė bei Justina Dovydėnė. Į sceną lips visos merginos, kurios dalyvavo grupės veikloje nuo jos įkūrimo iki šių dienų.

Koncerte susivienys ne tik grupėje dainavusios ir tebedainuojančios merginos. 20 metų scenoje – didelis skaičius. Per tuos metus teko bendradarbiauti su gausybe skirtingų atlikėjų ir kolektyvų, pradedant įvairiais dainininkais, baigiant sportinių šokių čempionais „Žuvėdra“ ar Klaipėdos muzikinio teatro kolektyvu. Tad merginos pakvies juos ne tik sudalyvauti gimtadienio šventėje, bet ir kartu pasirodyti scenoje.

„Žinome, kad apie jubiliejinį koncertą skelbiame pakankamai anksti, tačiau norime, kad gerbėjai apie tai žinotų. Kitais metais jam skirsime labai daug pasiruošimo. Šis pasirodymas mums labai svarbus. Pačios jaučiamės labai ypatingai. Tai jaudinanti akimirka, mat pagaliau ir vėl susitiksime ten, kur mūsų kelias prasidėjo – scenoje. Mus iki šiol sieja draugystė – su Viktorija, Lina susiskambiname internetu, bendraujame. Tačiau visos nekantraujame susitikti akis į akį. Galbūt tai padarysime jau po Naujųjų. Labai džiaugiamės, nes tikrai turime, ką prisiminti”, – jaudulio neslėpė grupės lyderė Rima.

Merginos artėjančio dvidešimtmečio ir Kalėdų proga taip pat pristato ir atnaujintą kūrinio „Žiemos pasaka“ versiją. 2000-aisiais pristatytas kūrinys skamba naujai. Dainai „Žiemos pasaka 2017“ Viktorija vokalą įrašė studijoje Londone, kitos merginos įrašinėjo čia, Lietuvoje.

Jubiliejiniame koncerte „Mango vėl kartu! 20“ suskambės patys įvairiausi kūriniai. Nuo pirmųjų grupės dainų iki naujausių hitų. Gerbėjai išvys ypatingus pasirodymus. Tie kurie stebi grupę įvairių renginių metu, žino, jog nepagailima laiko įspūdingai scenografijai, tad visus tuos pasirodymus bus stengiamasi sujungti į vientisą reginį. Netrūks ir išmoningų techninių sprendimų, tačiau daugiau informacijos apie juos merginos ketina atskleisti jau kitais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)